Szebii
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Coupe
Modell: 330Ci
Évjárat: 2004

státusz Szebii

Újonc

Elismertség: 6% (2 pont) | Hozzászólások: 32

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 16:29


Most akkor milyet erdemes venni mert olvasgatom a hsz.-okat de nem lettem oksabb Mikor vettem a kocsimat volt benne egy ilyen okos navinak csufolt valami de ez egy rakat fos, orulok, hogy radiot tudok rajta hallgatni. Ez a kepernyo tukrozes funkcio eleg jo dolognak tunik, nem is lattam meg ilyet, kivancsi vagyok emnnyire stabil.

nickname
autója adatai
Széria: 3
Típus: E91
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2006

státusz nickname

BMWfanatic

Elismertség: 12% (125 pont) | Hozzászólások: 989

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 15:55


lantika írta:
nickname írta:
Turbo73 írta:
nickname írta:
lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



Na akkor nézzük tételesen:

- rádió rettenetes

Mihez képest? A vételi képességeiben mindenképpen, mert a gyári átlagon felül teljesített. Csakhogy a gyárin volt még egy plusz koax kábel, amin 12V ült és az ment az antenna erősítőbe.

- Doboz hangja van

Hogyan lehet doboz hangja egy fejegységnek? Esetleg a hangszóróknak, de azon nem segít semmilyen fejegység. A kütyüben van egy 10 sávos EQ, loudness és subwoofer álítási lehetőség. Ha ezzel nem tudsz jó hangot kihozni, akkor semmivel.

- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle

Na most akkor vakító, vagy erőtlen? Azt hiszem a képek magukért beszélnek.
Napsütésben, nappali üzemmód:



Tök sötétben, éjszakai üzemmód:



A kijelző fényerejét 6 lépcsőben lehet állítani, vagy teljesen kikapcsolni (pl. éjszaka autópályán) Van külön nappali és éjszakai üzemmód.



- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.

Hogyan lehet buta? Használata kicsit más, mint egy telefoné, elsőre nekem is furcsa volt. De aztán rájöttem, hogyha körömmel koppintok az tutira működik és a rázkódó autóban biztosabban is lehet így navigálni.

- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.

Mondj egy konkrétumot.

- A navigáció az tűrhető rajta

Na végre valami. Egyébként ezeket saját tapasztalatból írtad? (Konkrétan van/volt neked ilyen?)









Általában a saját tapasztalatomat írom le.

Egyébként köszönöm hogy elmagyaráztad a saját szemszögöböl.

Egyébként közvetlen gyártótól rendeltem.
Itt a link A link neve









Neked Eonon van,nekünk Erisin. A tiedben mäs a menü,nyilvän mäs lehetösegekkel.


Teljesen mindegy ugyanaz a panel van mindbe, és a költség hatékonyság a fő szempont.

Az elfelejtettem hozzátenni hogy a Bluetooth és mikrofon különösen kritikán aluli minőség.



csbalu
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2002

státusz csbalu

BMWfanatic

Elismertség: 9% (91 pont) | Hozzászólások: 964

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 14:48


YELLOW írta:
csbalu írta: Srácok, ez egy ugyan olyan bicaj mint az Androidos telefon.
Látsz leírva számokat, adatokat, de mégis van valami különbség a gagyi kínai és mondjuk a Samsung között (attól függetlenül h nekem iPhone-om van ).
Ők beleteszik a kínai keverő erősítőt a kínai végfokkal (ami általában egy eredeti TDA IC koppintása). A végerősítőt alapkacsolással üzemeltetik fele annyi alkatrészből, a kijelző ugyan tudja ugyan azt a felbontás mint a "nagyoké" de mégsem annyira jó a betekintési szöge vagy a kontrasztja. A Bluetooth-ból pont hiányzik az a + 3 hét fejlesztői munka amivel mindig tökéletesen működik, nem mellesleg ebből is a kínai koppintás van benne.
Szóval minden benne van "elvileg" de az összhatás mégsem az.
Papíron egy Peugeot 306-os is tudhatja azt amit egy BMW, de azért mégsem ugyan az... Csak pont az az alapos átgondoltság hiányzik belőle ami ahhoz az "érzéshez" kell.

Ezek a fejegységek 1 kaptafára készülnek csak más más előlapot tesznek rá, így jó lesz 1000 féle kocsiba. Lehet hogy egy alacsonyabb kategóriás autóba elmegy egy gyengébb minőség, de amikor nem úgy kattan a kis tekerőgomb mint a többi, az bizony nagyon idegesítő.

Csak egy kis észrevétel. Amikor Robinson kollégának szereltük be a cuccát nem fért el az az antenna adapter amit küldtek hozzá a fűtésboxtól! Egész egyszerűen biztos vagyok benne, hogy senki nem próbálta bele egy E46-ba. 2 átalakítóval tudtuk megoldani, hogy jó legyen és elférjen.

Ennek ellenére azoknak akik mondjuk egy Kazettás Business CD-ről váltanak, ajánlanám, hiszen ahhoz képest ugrás, óriási. De azért a gyári nagynavi kidolgozási minőségét ne várjuk (még ha az ezekhez képest buta is).

Ja és természetesen mindenkinek mások az igényei, így nem szabad leszólnunk azokat akik nem fektetnek akkora hangsúlyt a kiemelkedő minőségre.


az elején lévő hasonlattal nem teljesen értek egyet. már csak annak tekintetében, hogy egy átlag mobilfelhazsnáló kb 1-2 évente telefont vált és ugyanolyan hardverű kínai telefon fele annyiba kerül, mint egy koreai márka, ami szintén kínai. lehet hosszabb távon rosszabb a kínai, mert nekem is a 4 éves kínaim már visszhangzik, de az akksi még tökéletes,és amúgy semmi baja nincs. itt általában kamerában van eltérés főképp, ott érezhető jobban a minőség.
nem mellesleg én dolgoztam mobilgyártásban és is továbbra is elektronyos területen vagyok,és az alkatrészek is ugyanúgy kínaiak, nyílván nem a fullgagyi, ami némely tápegységben is van, de majdnem.
arról nem beszélve, ha neked is lesz elég tőkéd simán lehet saját márkád, mint pl a myaudio, ami magyar, mármint a márka. volt pénz, létrehoztak egymárkt, álmodtak neki egy dizájn, de maga a hardver ugyanaz mint bármely, más telefonban, ugyanott szerelik össze, esetleg nem first pass-os termék, hanem van rajta javítás. attól az még átment a teszten. számtalan ilyen bérgyártó cég van. de ezt neked nem hiszem, hogy magyarázni kell. nyilván fejegység tekintetében, egy gyári követelmény jóval másabb, tudom. de egy ilyen eneon, meg meg hasonló alap márkák tekintetében annyi különbség lehet, hogy éppen melyik (mondjuk kijelző) beszállítótól jött be anyag. valószínű aki tud szerezni másik beszállítósat, simán csereszabatos. én továbbra is azt mondom, egy autóba szerintem nem annyira fontos a hangzás. nem igazán értettem anno a volvo s80-nál nagyon izéltek a 20 millió hangszóróval, meg dolby, meg mit tudom én. minek? komolyan nem értem.
szóval simán jók ezek egy autóba. az biztos, hogy a gyenge hardveres verziókért pénzt kár kiadni, mikor az androidosak sokkal jobbak, nem sokkal drágábban.


Te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy ahol Te dolgozol a nagy gyártók "eredeti" alkatrészeit kapjátok meg, amik természetesen ugyan úgy kínából érkeznek, de többnyire az anyacég minőségi követelményeinek megfelelően gyártják és ellenőrzik őket. Természetesen itt is előfordul hogy izom szart küld 1-1 beszállító vagy megbízó és azt kapjátok, de ez más tészta, hagyjuk..
Ezeket az alkatrészeket máshol is legyártják, lekoppintják, azonban ezek már közel sem azt a minőséget képviselik, mivel egyszerű kópiák, ellenőrizetlen alapanyagból, utólagos teszt stb.. nélkül.. így olcsóbbak. Na ebből gyártják a kínai gyártók ezeket a mocsadékokat...
Rengeteg ilyen chipet lehet találni a világhálón, kezdve a most kitört FTDI botrányról és még sorolhatnám. Tele van az ALIBABA. Ugyan így megtalálhatóak a gagyi végfok IC-k a gagyi kijelzők és végtelenségig sorolhatnám! Aztán ezek beépítésével megszületik "A CSODA MASINA" ami papíron tudja, de valójában mégsem... viszont olcsóbb!
Ugyan ez jellemző a szoftverre is, és annak finomhangolására, lehet valamin Android, meg lehet valamin hardware-re tökéletesen optimalizált Android is!

Ugyan ez a helyzet a minőségi és a gagyi vagy félgagyi kínaiak között. A minőséget meg kell fizetni, persze ha valakinek ezek nem szempontok, csak kijelző legyen szíve joga.

YELLOW
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Sedan
Modell: 316i
Évjárat: 2002

státusz YELLOW

BMWfanatic

Elismertség: 88% (15596 pont) | Hozzászólások: 17555

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 13:43


csbalu írta: Srácok, ez egy ugyan olyan bicaj mint az Androidos telefon.
Látsz leírva számokat, adatokat, de mégis van valami különbség a gagyi kínai és mondjuk a Samsung között (attól függetlenül h nekem iPhone-om van ).
Ők beleteszik a kínai keverő erősítőt a kínai végfokkal (ami általában egy eredeti TDA IC koppintása). A végerősítőt alapkacsolással üzemeltetik fele annyi alkatrészből, a kijelző ugyan tudja ugyan azt a felbontás mint a "nagyoké" de mégsem annyira jó a betekintési szöge vagy a kontrasztja. A Bluetooth-ból pont hiányzik az a + 3 hét fejlesztői munka amivel mindig tökéletesen működik, nem mellesleg ebből is a kínai koppintás van benne.
Szóval minden benne van "elvileg" de az összhatás mégsem az.
Papíron egy Peugeot 306-os is tudhatja azt amit egy BMW, de azért mégsem ugyan az... Csak pont az az alapos átgondoltság hiányzik belőle ami ahhoz az "érzéshez" kell.

Ezek a fejegységek 1 kaptafára készülnek csak más más előlapot tesznek rá, így jó lesz 1000 féle kocsiba. Lehet hogy egy alacsonyabb kategóriás autóba elmegy egy gyengébb minőség, de amikor nem úgy kattan a kis tekerőgomb mint a többi, az bizony nagyon idegesítő.

Csak egy kis észrevétel. Amikor Robinson kollégának szereltük be a cuccát nem fért el az az antenna adapter amit küldtek hozzá a fűtésboxtól! Egész egyszerűen biztos vagyok benne, hogy senki nem próbálta bele egy E46-ba. 2 átalakítóval tudtuk megoldani, hogy jó legyen és elférjen.

Ennek ellenére azoknak akik mondjuk egy Kazettás Business CD-ről váltanak, ajánlanám, hiszen ahhoz képest ugrás, óriási. De azért a gyári nagynavi kidolgozási minőségét ne várjuk (még ha az ezekhez képest buta is).

Ja és természetesen mindenkinek mások az igényei, így nem szabad leszólnunk azokat akik nem fektetnek akkora hangsúlyt a kiemelkedő minőségre.


az elején lévő hasonlattal nem teljesen értek egyet. már csak annak tekintetében, hogy egy átlag mobilfelhazsnáló kb 1-2 évente telefont vált és ugyanolyan hardverű kínai telefon fele annyiba kerül, mint egy koreai márka, ami szintén kínai. lehet hosszabb távon rosszabb a kínai, mert nekem is a 4 éves kínaim már visszhangzik, de az akksi még tökéletes,és amúgy semmi baja nincs. itt általában kamerában van eltérés főképp, ott érezhető jobban a minőség.
nem mellesleg én dolgoztam mobilgyártásban és is továbbra is elektronyos területen vagyok,és az alkatrészek is ugyanúgy kínaiak, nyílván nem a fullgagyi, ami némely tápegységben is van, de majdnem.
arról nem beszélve, ha neked is lesz elég tőkéd simán lehet saját márkád, mint pl a myaudio, ami magyar, mármint a márka. volt pénz, létrehoztak egymárkt, álmodtak neki egy dizájn, de maga a hardver ugyanaz mint bármely, más telefonban, ugyanott szerelik össze, esetleg nem first pass-os termék, hanem van rajta javítás. attól az még átment a teszten. számtalan ilyen bérgyártó cég van. de ezt neked nem hiszem, hogy magyarázni kell. nyilván fejegység tekintetében, egy gyári követelmény jóval másabb, tudom. de egy ilyen eneon, meg meg hasonló alap márkák tekintetében annyi különbség lehet, hogy éppen melyik (mondjuk kijelző) beszállítótól jött be anyag. valószínű aki tud szerezni másik beszállítósat, simán csereszabatos. én továbbra is azt mondom, egy autóba szerintem nem annyira fontos a hangzás. nem igazán értettem anno a volvo s80-nál nagyon izéltek a 20 millió hangszóróval, meg dolby, meg mit tudom én. minek? komolyan nem értem.
szóval simán jók ezek egy autóba. az biztos, hogy a gyenge hardveres verziókért pénzt kár kiadni, mikor az androidosak sokkal jobbak, nem sokkal drágábban.

lantika

státusz lantika

BMWfanatic

Elismertség: 14% (129 pont) | Hozzászólások: 872

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 11:04


nickname írta:
Turbo73 írta:
nickname írta:
lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



Na akkor nézzük tételesen:

- rádió rettenetes

Mihez képest? A vételi képességeiben mindenképpen, mert a gyári átlagon felül teljesített. Csakhogy a gyárin volt még egy plusz koax kábel, amin 12V ült és az ment az antenna erősítőbe.

- Doboz hangja van

Hogyan lehet doboz hangja egy fejegységnek? Esetleg a hangszóróknak, de azon nem segít semmilyen fejegység. A kütyüben van egy 10 sávos EQ, loudness és subwoofer álítási lehetőség. Ha ezzel nem tudsz jó hangot kihozni, akkor semmivel.

- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle

Na most akkor vakító, vagy erőtlen? Azt hiszem a képek magukért beszélnek.
Napsütésben, nappali üzemmód:



Tök sötétben, éjszakai üzemmód:



A kijelző fényerejét 6 lépcsőben lehet állítani, vagy teljesen kikapcsolni (pl. éjszaka autópályán) Van külön nappali és éjszakai üzemmód.



- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.

Hogyan lehet buta? Használata kicsit más, mint egy telefoné, elsőre nekem is furcsa volt. De aztán rájöttem, hogyha körömmel koppintok az tutira működik és a rázkódó autóban biztosabban is lehet így navigálni.

- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.

Mondj egy konkrétumot.

- A navigáció az tűrhető rajta

Na végre valami. Egyébként ezeket saját tapasztalatból írtad? (Konkrétan van/volt neked ilyen?)









Általában a saját tapasztalatomat írom le.

Egyébként köszönöm hogy elmagyaráztad a saját szemszögöböl.

Egyébként közvetlen gyártótól rendeltem.
Itt a link A link neve









Neked Eonon van,nekünk Erisin. A tiedben mäs a menü,nyilvän mäs lehetösegekkel.

csbalu
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2002

státusz csbalu

BMWfanatic

Elismertség: 9% (91 pont) | Hozzászólások: 964

Elküldve: 2014. december 05. péntek, 10:01


Srácok, ez egy ugyan olyan bicaj mint az Androidos telefon.
Látsz leírva számokat, adatokat, de mégis van valami különbség a gagyi kínai és mondjuk a Samsung között (attól függetlenül h nekem iPhone-om van ).
Ők beleteszik a kínai keverő erősítőt a kínai végfokkal (ami általában egy eredeti TDA IC koppintása). A végerősítőt alapkacsolással üzemeltetik fele annyi alkatrészből, a kijelző ugyan tudja ugyan azt a felbontás mint a "nagyoké" de mégsem annyira jó a betekintési szöge vagy a kontrasztja. A Bluetooth-ból pont hiányzik az a + 3 hét fejlesztői munka amivel mindig tökéletesen működik, nem mellesleg ebből is a kínai koppintás van benne.
Szóval minden benne van "elvileg" de az összhatás mégsem az.
Papíron egy Peugeot 306-os is tudhatja azt amit egy BMW, de azért mégsem ugyan az... Csak pont az az alapos átgondoltság hiányzik belőle ami ahhoz az "érzéshez" kell.

Ezek a fejegységek 1 kaptafára készülnek csak más más előlapot tesznek rá, így jó lesz 1000 féle kocsiba. Lehet hogy egy alacsonyabb kategóriás autóba elmegy egy gyengébb minőség, de amikor nem úgy kattan a kis tekerőgomb mint a többi, az bizony nagyon idegesítő.

Csak egy kis észrevétel. Amikor Robinson kollégának szereltük be a cuccát nem fért el az az antenna adapter amit küldtek hozzá a fűtésboxtól! Egész egyszerűen biztos vagyok benne, hogy senki nem próbálta bele egy E46-ba. 2 átalakítóval tudtuk megoldani, hogy jó legyen és elférjen.

Ennek ellenére azoknak akik mondjuk egy Kazettás Business CD-ről váltanak, ajánlanám, hiszen ahhoz képest ugrás, óriási. De azért a gyári nagynavi kidolgozási minőségét ne várjuk (még ha az ezekhez képest buta is).

Ja és természetesen mindenkinek mások az igényei, így nem szabad leszólnunk azokat akik nem fektetnek akkora hangsúlyt a kiemelkedő minőségre.

Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2014. december 05. péntek, 10:03

nickname
autója adatai
Széria: 3
Típus: E91
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2006

státusz nickname

BMWfanatic

Elismertség: 12% (125 pont) | Hozzászólások: 989

Elküldve: 2014. december 04. csütörtök, 22:44


Turbo73 írta:
nickname írta:
lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



Na akkor nézzük tételesen:

- rádió rettenetes

Mihez képest? A vételi képességeiben mindenképpen, mert a gyári átlagon felül teljesített. Csakhogy a gyárin volt még egy plusz koax kábel, amin 12V ült és az ment az antenna erősítőbe.

- Doboz hangja van

Hogyan lehet doboz hangja egy fejegységnek? Esetleg a hangszóróknak, de azon nem segít semmilyen fejegység. A kütyüben van egy 10 sávos EQ, loudness és subwoofer álítási lehetőség. Ha ezzel nem tudsz jó hangot kihozni, akkor semmivel.

- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle

Na most akkor vakító, vagy erőtlen? Azt hiszem a képek magukért beszélnek.
Napsütésben, nappali üzemmód:



Tök sötétben, éjszakai üzemmód:



A kijelző fényerejét 6 lépcsőben lehet állítani, vagy teljesen kikapcsolni (pl. éjszaka autópályán) Van külön nappali és éjszakai üzemmód.



- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.

Hogyan lehet buta? Használata kicsit más, mint egy telefoné, elsőre nekem is furcsa volt. De aztán rájöttem, hogyha körömmel koppintok az tutira működik és a rázkódó autóban biztosabban is lehet így navigálni.

- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.

Mondj egy konkrétumot.

- A navigáció az tűrhető rajta

Na végre valami. Egyébként ezeket saját tapasztalatból írtad? (Konkrétan van/volt neked ilyen?)









Általában a saját tapasztalatomat írom le.

Egyébként köszönöm hogy elmagyaráztad a saját szemszögöböl.

Egyébként közvetlen gyártótól rendeltem.
Itt a link A link neve









Utoljára szerkesztve (2 alkalommal): 2014. december 04. csütörtök, 22:59


Turbo73
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 328i
Évjárat: 1999

státusz Turbo73

Újonc

Elismertség: 21% (11 pont) | Hozzászólások: 51

Elküldve: 2014. december 04. csütörtök, 21:02


nickname írta:
lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



Na akkor nézzük tételesen:

- rádió rettenetes

Mihez képest? A vételi képességeiben mindenképpen, mert a gyári átlagon felül teljesített. Csakhogy a gyárin volt még egy plusz koax kábel, amin 12V ült és az ment az antenna erősítőbe.

- Doboz hangja van

Hogyan lehet doboz hangja egy fejegységnek? Esetleg a hangszóróknak, de azon nem segít semmilyen fejegység. A kütyüben van egy 10 sávos EQ, loudness és subwoofer álítási lehetőség. Ha ezzel nem tudsz jó hangot kihozni, akkor semmivel.

- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle

Na most akkor vakító, vagy erőtlen? Azt hiszem a képek magukért beszélnek.
Napsütésben, nappali üzemmód:



Tök sötétben, éjszakai üzemmód:



A kijelző fényerejét 6 lépcsőben lehet állítani, vagy teljesen kikapcsolni (pl. éjszaka autópályán) Van külön nappali és éjszakai üzemmód.



- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.

Hogyan lehet buta? Használata kicsit más, mint egy telefoné, elsőre nekem is furcsa volt. De aztán rájöttem, hogyha körömmel koppintok az tutira működik és a rázkódó autóban biztosabban is lehet így navigálni.

- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.

Mondj egy konkrétumot.

- A navigáció az tűrhető rajta

Na végre valami. Egyébként ezeket saját tapasztalatból írtad? (Konkrétan van/volt neked ilyen?)









lantika

státusz lantika

BMWfanatic

Elismertség: 14% (129 pont) | Hozzászólások: 872

Elküldve: 2014. december 04. csütörtök, 19:57


nickname írta:
lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



Nem erről van szó. Én a gyárit akartam beletenni,csak túl lusta voltam a fél autót szétbontani. Alapból én a gyári fejegységhez hasonlítottam.

nickname
autója adatai
Széria: 3
Típus: E91
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2006

státusz nickname

BMWfanatic

Elismertség: 12% (125 pont) | Hozzászólások: 989

Elküldve: 2014. december 04. csütörtök, 13:26


lantika írta:
nickname írta:
csbalu írta:
Robinson írta:
csbalu írta:
Turbo73 írta: Hali,
Ez is egy opcio:

http://www.ebay.de/itm/ES7062G...&rt=nc

Persze nem gyári, de nem kell szétberhelni az autót, jóval olcsóbb, és sokkal többet tud.





Azért van vele tapasztalat, és nem minden arany ami fénylik Robinson kollégának is van már beépítve.


Ja, de a rádió még nem jó, meg a gombjai se világítanak, mert a "szaki" nem tudta megcsinálni...


úgy nehéz ha nincs itt az autó TeamVieweren még nem megy a forrasztás


Ezért a pénzért sokat ne várjon az ember.

- rádió rettenetes
- Doboz hangja van
- A kijelző este kisüti a szemed, ha süt a nap semmit nem látsz belőle
- Az érintő felület rettentő buta érzéketlen.
- Az egyéb ősszeszérélesből adódó hiányosságokról nem is beszélek.
- A navigáció az tűrhető rajta

Egyedül ami minőségi darab az DYNAVIN de annak az ára meg az egekbe van.


Ezzel nem értek egyet. A equalézeres beállítás után szépen szól a rádió,jobb,mint a gyári business rádióm volt. A kijelzőt be lehet állitani,hogy mennyire világítson éjjel illetve nappal. Ennek átkapcsolása lehet kézi,vagy automatikus. Le lehet kapcsolni a kijelzőt is,ilyenkor csak az órát lehet látni meg a rádió frekvenciáját. Ősszeszerelési hibákból adódó hiányosságot nem találtam,egyedül a gombvilágítás volt problémás,de azt leírtam lentebb,hogy mit kell vele csinálni. A kijelzője semmivel sem érzéketlenebb,mint a Lumia 625-öm,és ha rásüt a nap akkor a 3X ilyen drága dynavin kijelzője sem látszik.



Akkor az én minőségi elvárásaim nagyobbak.



autója adatai
Széria: 5
Típus: E39
Kivitel: Sedan
Modell: 530d
Évjárat: 2000

státusz Szasza03

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 3

Elküldve: 2014. december 03. szerda, 21:21


csbalu írta:
Szasza03 írta: Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata erről az Android-os fejegységről?
Árban és tudásban egész jónak tűnik, hátha használ már itt valaki ilyet.
http://racingbazar.hu/egyeb/na..._dvd_usb_1




Mit remélsz ettől az eladótól aki arra nem vette a fáradtságot, hogy készítsen egy leírást a készülékhez, ne csak google translate-el fordítsa le? Szerintem biztos van neki gyári supportja, sőt még meg is javítja Neked a fejet fél év után ha beszarik, inkább e-bayről vegyél!


Nem feltétlen tőle venném.. csak a típusra lennék kíváncsi. A garancia miatt inkább itthon venném meg, mint ebay-en,mert ha fél év után valami baja lesz vele, külföldre hogy küldjem vissza?
(egyébként lehet maradok a gyári nagy Navinál)




Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2014. december 03. szerda, 21:22

autója adatai
Széria: 5
Típus: E39
Kivitel: Sedan
Modell: 530d
Évjárat: 2000

státusz Szasza03

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 3

Elküldve: 2014. december 03. szerda, 21:18


lantika írta:
Szasza03 írta: Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata erről az Android-os fejegységről?
Árban és tudásban egész jónak tűnik, hátha használ már itt valaki ilyet.
http://racingbazar.hu/egyeb/na..._dvd_usb_1



ez E39-be valo,annak mäsabb a müszerfal kialakitäsa...


E39-be kellene


csbalu
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2002

státusz csbalu

BMWfanatic

Elismertség: 9% (91 pont) | Hozzászólások: 964

Elküldve: 2014. december 03. szerda, 16:35


Szasza03 írta: Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata erről az Android-os fejegységről?
Árban és tudásban egész jónak tűnik, hátha használ már itt valaki ilyet.
http://racingbazar.hu/egyeb/na..._dvd_usb_1




Mit remélsz ettől az eladótól aki arra nem vette a fáradtságot, hogy készítsen egy leírást a készülékhez, ne csak google translate-el fordítsa le? Szerintem biztos van neki gyári supportja, sőt még meg is javítja Neked a fejet fél év után ha beszarik, inkább e-bayről vegyél!


lantika

státusz lantika

BMWfanatic

Elismertség: 14% (129 pont) | Hozzászólások: 872

Elküldve: 2014. december 03. szerda, 13:16


Szasza03 írta: Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata erről az Android-os fejegységről?
Árban és tudásban egész jónak tűnik, hátha használ már itt valaki ilyet.
http://racingbazar.hu/egyeb/na..._dvd_usb_1



ez E39-be valo,annak mäsabb a müszerfal kialakitäsa...



Turbo73
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 328i
Évjárat: 1999

státusz Turbo73

Újonc

Elismertség: 21% (11 pont) | Hozzászólások: 51

Elküldve: 2014. december 03. szerda, 11:49


Szasza03 írta: Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata erről az Android-os fejegységről?
Árban és tudásban egész jónak tűnik, hátha használ már itt valaki ilyet.
http://racingbazar.hu/egyeb/na..._dvd_usb_1




http://www.ebay.de/itm/ES9753D...2eda3d1eaa