Képgaléria

Tölts fel Te is képet a galériába!




Cím: - Feltöltötte: Qucsy Feltöltés ideje: 2011-03-28 22:42 Megnyitva: 4790  nagyítás

kép bezárása

Komment írása



Robinson 2011. március 30. 23:49
amúgy sajnos én még nem láttam olyan e46-ot, amin 100%-osan passzentosak lettek volna az illesztések. ezt mondjuk nem is értem. azt tudom, hogy az enyémen is csak minimálisat tudtak korrigálni Horiék a sín pozicionálásával. De nem mindegy mennyire nem passzentos
Továbbá az se mindegy, hogy pl. a ködlámpát hogy tudod berakni
Arra én is emlékszem, hogy neked valami komoly gebasz volt vele.
Robinson
Qucsy 2011. március 30. 23:47
kedves Yellow.az lehet hogy néha sok ami az autómon van pl. a coupé lökös de az gyári nekem..
Qucsy
Hori 2011. március 30. 23:45
úgy emlékszem itt hisztiztél hogy a ködlámpa nem passzol bele teljesen és eláll, nekünk az eredetivel ilyen gondjaink nincsenek.
de te tényleg nem fikázásból írtad hanem okoskodásból
Hori
YELLOW 2011. március 30. 12:16
Hori: hajrá, én vállalom. de minek adjak ki eredetiért pénzt, mikor az utángyártott ugyanaz, még anyagban is, ugyanúgy néz ki. neked eredeti állítólag, mégsem áll szebben rajta... de látod én direkt írtam, hogy nem fikázásból mondom, de szándákosan így fogod fel. biztos meg van rá az okod. mint ahogy Robinson is mondta, ilyen a stílusom. ez van.
YELLOW
Qucsy 2011. március 30. 09:36
Köszi Hori!
Qucsy
Hori 2011. március 30. 07:27
Szerintem kezdjük el fikázni Yellowt az utángyártott lököse miatt, mert amekkorra fannak meg igényes "tunernek" adja elő magát ahhoz nem dukál az utánygyártott cucc.

a lökös amúgy szerintem is jó rajta
Hori
Qucsy 2011. március 30. 07:15
Természetes a kritikát vállalom és elfogadom.meghallgatom és ha úgy van teszek ellene...természetes a változtatás kell mert úgy jó..lehet hogy igazad van,lehet hogy nem..meglátjuk majd. baxtatni, nem tudsz maradjunk ennyibe...
Qucsy
YELLOW 2011. március 30. 05:17
Robinson! ez teljesen normálisan volt előadva. mondom semmi sértő vagy leoltó dolgot ha úgy tűnt is, de nem szándékos volt. amúgy ugyanazt írtad le Te is...
Qucsy' nem azért nem tetszik, mert nem olyan mint amit az én izlésem kíván... az ilyen telibe króm vesétől a hideg futkos. a "különleges tőle és jól áll neki" ebben nem érzel némi iróniát? talán nem merik megmondani neked, hogy ne bántsanak be, talán tapintatosabbak mint én.és tényleg nem baxtatás kép, de ha regisztrálnál arra az oldalra, aminek most volt show-ja, ott 20 emberből 2 mondaná rá, hogy elmegy, az is csak azért, mert minden autóra ezt mondja. én már várom azt az 1 évet, tiszta szívből. és tényleg nem baxtatni akarlak.
YELLOW
Qucsy 2011. március 29. 22:23
Köszönöm Robinson a védelmet jól esett..gondolkodom a dolgokon..sajnos tudom hogy terepjáró a kinézete..de ez a kerék csak ideiglenes..fog az én autóm még változni...tudjátok soha nem voltam a gyári dolgok híve..ez az autó azért jelent sokat számomra mert a motort kivéve minden a 2 kezem munkája..
Qucsy
Qucsy 2011. március 29. 22:20
nem haragszom rád mert tudom,hogy te minden autót a te ízlésed szerint alakítanál..ezért nem okollak..van 1 autó építő hawerom Münchenben él, ő ugyan ezt csinálja csak ő hülyére keresi magát..a lökhárítót azért nem veszem le mert hidd el nekem 20 emberből 19 azt mondja hogy különleges tőle és jól áll neki..a króm vese már cserélve van.. bár ez is króm de teljesen más ..a kilincseken én is gondolkodom..de még ki tudja... a kerék tényleg kicsi és csak azért van alatta mert még nem volt 80 rugóm felgumizni az M-es felnijeimet..de már készülök rá..az 17x8.5-es, hidd el ha összejött volna már azon gurulna..a beömlő..nem tudom nekem tetszik és szeretem a suzkát..volt egy Suzuki GSXR1300R Hayabusám.hidd el te is szeretted volna..a futó művet most akartam visszatenni de apénz másra kellett...se gumi se futómű se sport féktárcsa..ne félj kb 1 év és megfogsz lepődni..a belseje már rég nem olyan mint volt... teljes kárpit és ülés csere,hogy te miben veszel engem komolyan az meg nem érdekel.. hidd el lenne rá alkalom hogy igen komolyan vennél...és akinek kell az komolyan vesz...és folyton szépítem az autót..
Qucsy
Robinson 2011. március 29. 22:10
hát yellow kolléga nem értem miért kell bántani a másikat.
Az tény, hogy... ezt-azt változtatni kéne, de akkor is. inkább tartanád magadban, vagy normálisan adnád elő...

a felni nem csúnya, bár tény, hogy lehetne egy kicsivel nagyobb. Ettől függetlenül szerintem még jól is néz ki, kivéve a kupakot, mert a kék-fehér kupak nagyon nem megy a sötét autóhoz/felnihe. Ültetni tényleg nem ártana, mert így nagyon terepjáró. Igazából a króm díszléc nem lenne csúnya, de a kilincs már tényleg sok, illetve a veséket én lecserélném feketére, mert a kilincs és a vese nem illik az alapjában véve jó auóthoz.

Szóval: ültet, kilincs-vese cserél, kopoltyú és sport felirat levesz és kész is
Robinson
YELLOW 2011. március 29. 18:40
remélem nem haragszol meg (de tudom, hogy meg fogsz):
- coupe lökös nem áll jól neki
- króm vese, kilincs, felirat szintén nem, le kell venni
- kicsi ballonos kerék szintén nem, ráadásul a felni színe, csak ront az egészen
- az a beömlő utánzat, nagyon homasita suzukis szintén nem áll jól neki
- nah meg gondolom a belseje ugyanaz mint volt...
- és marha magas, mintha emelve lenne
- ezekben az a gáz, hogy külső szemlélő azt látja, hogy mindenből össze lett dobálva, biztos xarrá volt törve

amúgy semmi baja nincs ne haragudj meg, de ilyen kép láttán nem tudlak komolyan venni sok témában. remélem próbálsz szépíteni az autón!
YELLOW



8jx19 Et14
8jx19 Et14 nagyítás

8jx19 Et14
convoy81

Help! :) Mi a neve?
Help! :) Mi a neve? nagyítás

Help! :) Mi a ne...
BoomBaits

Sikerult a narancs
Sikerult a narancs nagyítás

Sikerult a naran...
Krapulax6

elmegy az még :)
elmegy az még :) nagyítás

elmegy az még :)
atomanti86