Szerviz értékelések » Szerviz lista » Farkas Zoltán (Kaspi)

Remek szerelő!



Farkas Zoltán (Kaspi)

Cím:
Paks, Dorogi úti garázssor
Telefon:
06309577359
Web:
-

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Medvedisznoman 2015-02-06 12:31-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Átlagos felszereltségű műhely csápos emelővel, diagnosztikai eszközökkel és a szokásos szerszámokkal.


Hozzáállás

Elképesztően elhivatott és segítőkész! Volt hogy este 11kor is még a műhelyben találtam és vidáman szerelgetett. :) Vasárnap is fogadja a hívást és szívesen segít tanácsokkal.


Hozzáértés

Ő maga is BMW tulajdonos, jól ért hozzájuk, legyen az dízel, vagy benzines. Hibakeresésnél ritkán nyúl mellé, azonban nem vállal el minden beavatkozást, vannak ugyanis amik spec-szerszámot igényelnek, amivel ő sajnos nem rendelkezik. Ilyenkor nem rest megmondani, hogy vigyem márka-specifikus műhelybe. Nem akar mindenáron ő keresni rajtad, neki tényleg fontos, hogy az autód jó legyen. Nagyon szimpatikus hozzáállás!


Ár

Két lábbal a földön jár, soha nem volt még akár csak gyanúsan magas számlám sem nála. Mindennel részletesen elszámol, nincs lehúzás. Korrekt!


Bejelentkezés

Problémamentes kommunikáció, általában rövid határidőre ad időpontot. Akut problémával - ha lehetősége van rá - azonnal foglalkozik.



Komment írása



gyurigyuri Elküldve: 2015-05-27 14:02

Mivel Én is paksi vagyok, ez az infó elég jól jött!
Pláne, hogy a lehúzós szerelőkből már Dunát lehetne rekeszteni. Utálom a félre beszélő embereket. Azt hiszem meg is fogom látogatni az esedékes olajcsere alkalmával! Köszi az infót!

Adriano98 Elküldve: 2019-03-11 22:11

Tavaly E46 klíma gondom volt...elektronikus szakember nem tudta megoldai, de helyette őt ajánlotta. Mágnestekercs-problémám volt, de új alkatrész helyett, kitűnő áron megjavította saját kezűleg, nagyon gyorsan: délelőtt elvittem, délután már telefonált is, hogy kész a kocsi, mellesleg kitűnően működik a klíma az óta is. Én csak ajánlani tudnám, ő is E46 tulaj, szerintem minden problémát meg tud oldani, amit meg lehet egy BMW-ben


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Farkas Zoltán (Kaspi)