Itt is jártam



Leier Auto kft. (BMW márkakereskedés, szervíz)

Cím:
Győr, 9024 Győr, Szauter út 9.
Telefon:
06-96-513-213
Web:
http://www.bmw-leierauto.hu/hu_dl/leier_hu/index.html

Értékelés átlaga

4.42

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést frizo 2012-03-18 11:01-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

A műhely teljesen tip-top! Tiszta, rendezett, bőven van helye mindennek. Ilyennek kéne lennie minden műhelynek.


Hozzáállás

Ahhoz képest, hogy én nem zakóban, ingben, rolexel mentem be hozzájuk, mindig teljes értékű vevőként bántak velem. A problémáimmal kapcsolatban nagyon segítőkészek, és kedvezményt is kaptam többször is. A munkával kapcsolatban, lehetnének egy kicsit alaposabbak, mert akku cserénél nem tették vissza a műanyag burkolatot, hátsó szélvédő cserénél, meg maradtak "ragacs" foltok az üvegen. Télen kértem új gumikra árajánlatot, sajna még nem érkezett meg.


Hozzáértés

Annak ellenére, hogy én nem tudtam elmondani sosem tökéletes, hogy mi a panasz, gyorsan beazonosították, és már adták is az árajánlatot.


Ár

Márkakereskedés és szervíz. Óradíjak nagyon magasak, az alaktrészeket, meg máshol olcsóbban megkapod.


Bejelentkezés

Többször estem be hozzájuk időpont nélkül, ennek ellenére előre vettek, és rövid idő alatt megoldották gondomat.



Komment írása



szalex83 Elküldve: 2012-04-20 13:06

Amit a műszer nem mutat ki...
Velem kétszer vetették meg a gyári ventilátor, mert nem tudták mi a baj... Hiányzott a ventilátoromnak 2 lapátja, gondoltam beviszem a szakszervízbe (de ezzel a "szak"szervíz fogalommal óvatosan bánnék, mert a kocsimnak megadom a jót. Szépen felrakták az új ventilátort. Elindultam és kb 1 km-en belül annyit láttam, hogy a lapátok repkednek mellettem (szó szerint). Visszavittem, hogy valami nem jó. Ők átnézték, és azt mondták, hogy a MŰSZER NEM MUTATOTT KI SEMMI HIBÁT! ...így megrendeltem még egyszer. A történet ismét ugyan így megismétlődött, ugyan úgy visszavittem és mondták, hogy ezt ők nem értik... Na mondom lókuki az ülőkétekbe... elvittem egy egyszerű márkafüggetlen szerelőhöz, elmondtam a problémám, ő ahogy felnyitotta a motorháztetőt, egyből megmozgatta a lapátot, és így szólt: csapágy csere! ...ez ki lett cserélve, természetesen harmadszorra is meg kellett rendelnem a ventilátort, de azóta semmi baja.
Bementem a Leierhez és kérdeztem, hogy mivel tudják ezt a balf@szságukat megindokolni???? ...erre a válasz szintén az volt, hogy hát a műszer nem mutatott ki semmi hibát!!! Szívem szerint a műszereiket egyesével feldugtam volna az ülőkéjükbe. A történethez annyi még hozzátartozik, hogy előtte való nap szereltem be az új lámpákat és díjmentesen beállították, de hát ki lehet számolni a 3 ventilátor + beszerelési díj és a lámpaállítás költségeinek az árkülönbségét! Ennyit a márkaszervizről...!!! A tapasztalatom az, hogy márkaszervizbe KIZÁRÓLAG még garanciális autót szabad vinni. SOHA TÖBBÉ Leier!
Alex

anubisz Elküldve: 2012-09-18 02:23

szalex83 Akkor te nem tudom, hol és kinél jártál. Én évek óta ott szervizelek.Bár nekem mindig ugyan az csinálja a kocsimat évek óta. Automatikusan hozzá rakják, 1x volt szabin,akkor is felhívtak és engedélyt kértek, hogy más hozzá e nyúlhat.
Kizártnak tartom, hogy az ő hibájukból törik 2 ventid, és nem cserélik ki ingyen. Én 8 hónap után mentem oda egy szervizelésre, és észrevették, hogy szól az egyik első féltengely,ott volt cserélve előtte, ők vették észre. Felhívtak, hogy várnom kel 1 napot mert megrendeltek egy új féltengelyt, mert szól, és garanciába cserélik. Hozzáteszem 2009 ben 135 ezer volt 1 db.
5,6 hónap után beesek, és a szerelő azzal fogad, ha megemeli a kocsit, ezt nem én csináltam! én nem hagyok így lógva egy vezetéket! És valóban máshol buherálták a fékemet. Bár mondom, nekem 1 srác csinálja mindig.Mindenért, mindig felhívnak, mindenre engedélyt kérnek, bármit észrevesznek szólnak, mik a lehetőségek.
Fújattam a múltkor náluk, a gép szerint 250 000 lett volna, Benne egy 22 ezres teljes polirral! 140 ért megcsinálták, benne a polirral.
Nekem is raktak vissza elemet, lötyögött,volt egy kis hiba a motorháztető fújás után (telibe fújattam azt is ) alig vettem észre, de szóltam. Azonnal időpont,egyből bevitték a kocsit,mindent visszaraktak rendesen,a motorháztetőt javítani akarták, szóltam hagyják, szinte alig látszik.
Igen, nem olcsó az alkatrész, de 2 év gari van rajta, még egy vízpumpán is.Ha gáz van viszem, és szó nélkül cserélik, ingyen.
Eddig mindenűt szívtam, csak az A1 ben nem. Egyedül a schmiedmann-tól rendelt alkatrészeim váltak be, azok még mindig mennek.
Rendelj a neten, már kismilliószor megszívtam. Hogy cseréled gariba ha beszarik? Sehogy!! Így jártam a termosztáttal. Net, 15000, berak, vizet fossa 1 hónap után. Víz meg csak megy a hűtőközegből. Irány A1 veszek újat , már a külalak se ugyan az, berak igaz ez 24000 volt, de azóta áll a víz mint a cövek, és 2 évig nem kell idegeskednem. Ha beszarik a vízpumpád, vedd ki, és küld vissza a weben, addig meg betömöd a lukat, és hagyod a kocsit a garázsba hetekig mire lezajlik a csere, ha cserélik.
Nagyobb, drágább főalkatrészről nem is beszélve.
Itt is sírtam hányszor, jaj, minél gyorsabban megyek a kocsival visszahűl a vizem, 200 nál már 75 fokra.Hiába volt cserélve a termosztát. Jöttek a tanácsok, rossz a vízpumpa mi köze hozzá nem tudom rossz a műszer stb.. Szóltam a srácnak aki szereli az A1 be. Egyből fosta. Hát mert ebbe van még egy termosztát, azt is kel cserélni,beszart. Mondom mi? Hol? Hát a hűtő aljába, egy kisebb. Egyből megvilágosodtam, hogy a az nem zárt le, a menetszél meg szarrá hűtötte a motort.
De sorolhatnám. Fényezéskor letekerték a hátsó ablakot, mivel ritkán van használva, berágódott, megnyomták a gombot, megtépte a csévélőt. Lent is ragadt. Szóltak, mondtam nálam jó volt, de nem használtam. Mondták cserélni kell, mert nem megy fel az ablak. 25000,az új szerkezet, mondom a szerelés menyi? 24000. Mondom az fasza, erre szól a szervízvezető, azt nem kell kifizetnem, mert bár nem tehetnek róla, de mégis náluk ment szét. Mikor megnéztem amit kiszedtek, szét volt már zabálva teljesen.
Szóval nem értem hogy lehet nálad ilyen gond. Vagy nem szóltál, vagy nem értem. Hogy egy csapágycserét nem vettek észre. Bármi ropog, szól, azonnal mondják, melyik gömbfej, melyik görgő, melyik csapágy,ha kell odahívnak több szerelőt, úgy hallgatják, mozgatják, rakják össze a gondolatokat. Én bejárok hátra, úgyhogy látom mit, hogy csinálnak. Akkor valami nagyon amatőr ujjon csinálhatta. Azt meg nem hiszem el, hogy megcsinálják, kijössz, és szétszakad minden, és szarnak rá.
Képtelenség. Szar műanyag elemet rosszul rögzítették, és 3 ugráltak körülöttem mikor visszavittem, hogy azonnal bevigyék, és mindent visszategyenek normálisan. Eleven garanciás a szerelés, az ott vásárolt és ott berakott alkatrészre is vonatkozik. És azt hogy 2x vetették meg a ventit, és fizettették ki a melót, azt nem hiszem. Kizárt!! Főleg egy újabb lapát törésnél, mikor a hülye is sejti, hogy csapágyas lehet,azért szaggatja le a lapátokat. Azonnal megmozgatja minden szerelő, azzal kezdi. Igen, nekem is lecserélnek olajat 2 ezerért, máshol. Bele is törte az olajleresztő csavart, mert ugye nyomaték kulcsra mindenki sajnálja a pénzt. Szerencse, hogy üreges a csavar, ki lehetett bütykölni, más nemvolt lett beletéve egy sima csavar, következő olajcseréig, Azóta is csepeg az olaj, már fél liter tuti elfolyt 15000 alatt. Természetesen ezek után se az A1 be fogok olajat cserélni 100 ezerért, de ennyit a garázs szervizekről. Órákig tudnák mesélni. Láttam már párszor, hogy szerelnek némely szervizben, ahol nincs BMW specifikus szerszámaik. Húzás, vonás csavarás, tekerés, kalapács,stb..egy félrecsúszott ütés a motortérben, egyből 300 ezer a kár. Biztos kifizetik. Mehetsz harcolni. Nem tudom mióta vagy BMW tulaj, de majd rájössz az évek során. Ha nem fogsz ki egy szuper szerelőt,2x3x annyiba fog kerülni, minden mintha egyből szakszervizbe vinnéd.Nekem ez a tapasztalatom. Persze a Wallisba én se járnák. Az egy szarrágó hely. Arról nem is beszélve, ha komolyan a motorba kell nyúlni.
Mondok neked valamit, és ez az igazság, igen egy mezei szerelő sokkal olcsóbb, de a garanciád, az 3 lépés!! Igen van, csak névleges.!! Menj vissza 2 hónap múlva!! meglásd mi lesz, főleg ha 2,300 ezrekről van szó. Meg is ölnek inkább, minthogy zsebből állják a javítást. És vigyél egyszer vissza egy beszerelt alkatrészt 4 hónap múlva valahová a netre,1 évről meg már nem is beszélve!! vagy ahol vetted. Na ezért drága egy szakszerviz, egy jó! szakszerviz. Ott beállsz, és csere. A gépbe benne van, mikor cserélted. Szó nélkül kicserélik. A1 be egy termosztátra is 2 év gari van !! És ha szétreped, biztos nem vetetnek velem még 2db újat, mint veled ventilátort. Ez, hogy sikerült neked, az örök rejtély marad.

anubisz Elküldve: 2012-09-18 02:39

Még annyit, majd ha újra szeretnél az A1 be járni, megmondom kihez vidd, és ne engedd, hogy más nyúljon hozzá, soha többé.Csak ha szabin van. Természetesen szarból ő sem tud várat építeni, max kicseréli normálisan az alkatrészt,de biztos észreveszi, ha szétment egy csapágyad.

vk584 Elküldve: 2013-04-29 13:26

Szia, meg tudnád mondani, hogy melyik szerelőt ajánlod a Leier Autóból?