lalada fórum hozzászólásai

lalada Elküldve: 2012-10-11 12:43 Üzemanyag fogyasztás

nálam az elmúlt 200km fővárosi km-en, 2000-nél elváltva a BC 6,9-et ír ki. ez viszont pontos már utánaszámoltam. az E46-osomé sajna csalós volt ,nálam 1,3-at tévedett..lefelé

xlzx írta:
Alesi írta:

Termosztatod jo? Nekem akkor evett ennyit, mikor az EGR termosztat nyitva maradt. Egyebkent a budapesti fugyasztasom, odafigyelve 8L koruli, 18-as kereken.



A pesti 2ezernél elváltogatós, de nagy ritkán odalépős fogyasztásom nekem se megy 7 alá,17es kerekeken... ahogy felérek autóútra,110nél 4,5liter,pályán 150nél 5,5-6 liter.. hosszú utakat szeretik a 20d-k




lalada Elküldve: 2012-10-11 10:01 Társalgó


köszi! na most valóban én is megijedtem elsőre a bézs belsőtől de kiderült amolyan félbőr a cucc, nem teljesen bőr és nem is műbőr hanem textilbőr. vízzel frankón lehet mosni, ezért nyugodtam meg. teszek fel a beléről is képet.
Idézet: igen látszik a feltöltött képeken is néztem én tegnap, vagy előtte. az első ülésekről műszerfalról is tehetnél fel képet. szép gép, bár én a világos belsőt gyerekeseknek nem ajánlanám


lalada Elküldve: 2012-10-11 09:23 Társalgó

Hello Srácok!
Na mivel társalgó leírom gyorsban mi történt velem.
Lecseréltem az E46-osomat sztem írogattam elég sokat anno hogy hirdetem.
Elment 3 hónap után és mivel született egy gyermekem mindenképp kombit szerettem volna.
Na most E46 Touringban gondolkoztam először de annyira tetszett az E91 h elkezdtem azokat is.
Itthon nem nagyon találtam az rendelkezésre álló ársávban megfelelőt (mind 3 millió felett van nagy navival), ezért gondoltam egy nagyot és kimentem Kaiserslauternbe Eurolines busszal és bevásároltam. Az autoscout oldalról néztem ki és egy magán eladótól,azt mondta pályázott rengeteget melója miatt ezért ennyi a km. Lebeszéltem vele telefonon mikor megyek és tartotta ő is a szavát. Igaz h relatíve sok benne a km , még sosem vettem több mint 200e-rel autót, de higgyétek el, az állapotán nem látszik, de az elmúlt 3000 km alapján elégedett vagyok. 163 lovas 20d, és képzeljétek mivel luxemburgi a kocsi nincs benne DPF! Lekérdeztettem vétel előtt azért a luxemburgi BMW-nél és 180e km-ig oda hordták. Ez vezetett arra igazából h érdemes lenne bevállalni. Tudtam alkudni 500 eurót de így persze az alufelnit nem adta oda az eladó. A turbója cserélve volt már.Én az E46-on felújítattam anno, de ég és föld a különbség. Iszonyat jól húz én kézivel akartam venni mindenképp és nem bántam meg. Nagyon szépen veszi a gázt, és szerencsére jó benne a kettőstömegű. Az E46-tal időnként rázkódások közepette tudtam csak indulni így van összehasonlítási alapom. Szóval én mindenkinek ajánlani tudom csak és nem szabad megijedni az első látásra sok kilométertől. Ennyi voltam.

lalada Elküldve: 2012-10-03 16:23 Autóvásárlás

ezzel a témával kapcsolatban nekem is van tapasztalatom. én párszor leveleztem már ilyennel,de hálisten nem dőltem be.. viszont egy csomó e-mailt váltottunk, mire kiderült.
mobile oldalon volt, teljesen átlag hirdetés. azért is kerestem meg,mert a hirdetésben német cím volt megadva, Nürnberg és úgy voltam vele az nincs messze.. erre meg írja az 10.levélben, hogy mi konkrétan nem is odavalósiak vagyunk, hanem dánok, egy idős házaspár csak már öregek vagyunk nem kell a kocsi, de ilyen jó meg olyan szép, érdemes eljönni megnézni, megígéri hogy elhozza Hamburgig, csak a szállítási költséget fizessem meg, az nem olyan sok.
kiderült aztán, hogy sajnos a levélíró süket , a felesége meg dán.. miután rákérdeztem tudunk-e telefonon beszélni picit? .. na..innen kezdett el bűzleni a dolog. és továbbléptem.

anubisz írta:
BalaBMW írta:
anubisz írta: Meg tudná mondani nekem valaki, az ilyen hirdetésekben mi a csapda? Ma már lassan nem lehet BMW találni 3 millió felett!! Minden BMW 2,3 millió között van. Csak azért írnak ki ilyen árat, hogy felhívd őket? Vagy nem értem. Mi itt az átverés?
http://aprod.hu/hirdetes/bmw-3...aed1d;r:;s:
http://www.expressz.hu/auto/sz...31757796/#
De fojtathatnám.
http://www.expressz.hu/auto/sz...-32530700/
Nem látom át a lényegét. Én, és szerintem más se fog előre utalni, ki az a hülye? Akkor mi az átverés?
http://aprod.hu/hirdetes/2008-...713f3;r:;s:
http://aprod.hu/hirdetes/bmw-3...2fc52;r:;s:





Ez a trükk.


Röhej. Hát aki előre utal, egy fillért is, az megérdemli. Ennyi esze már lehetne, hogy 2000-es kocsikat kínálnak 2 millióért. Aki meg úgy vesz kocsit, hogy meg se nézi, na az már igazi balek.






lalada Elküldve: 2012-08-25 20:52 Autóvásárlás

itt nézz körül..

Popi0910 írta: Hello! Valakitol megkerdeztem hogy hany lovas 530i e39 meg 530d meg ilyenek is linkelt egy oldalt ahol mind levan irva! Betudna nekem valaki linkelni?



lalada Elküldve: 2012-08-04 12:43 Autóvásárlás


jaja egyetértek. nekem a multikormány meg a navi hiányzott nagyon, ezeket rakattam bele.
de amúgy nem volt fapados, csak ez tette teljesebbé a képet.
bár sok kritizáló mondta, hogy neked még a tükröt se hajtja be a záráskor? meg a hátsó ablakok is kurblisak? mondom, ja.. és akkor mi van? főleg francia off kocsik tulajai tiszteltek meg így... aztán mentek vele egy kört és mondták, hogy húúbazeg. itt nem a tükör meg a hátsó ablak és a dönthető ülés az ami számít...na.

Idézet: én nem tudom ki hogy, de nekem nem hiányzik az elektromos/bőr ülés (a sport igen), nem hiányzik az ülésfűtés, a xenon, de még a HK sem. sem a hátsó elektromos ablak (úgysem viszek ott senkit). talán a napfénytetőt említeném, ami nem lenne rossz, de igazából az sem hiányzik. mi van még, amitől jobb lehetne? nagyon semmi. M-es kormányt szereztem, van tempomat nem is kell más. még a lehajtható hátsó ülés sem hiányzik... komolyan nem tudom, nekem ezek nem extrák. valszeg újonnan sem kellett volna bele, ha veszem.

lalada Elküldve: 2012-07-27 22:52 Turbo

nekem anno a DTK turbó csinálta, 50.000 km-t mentem a felújítottal, semmi baja nem vót.

Csum írta:
Csum írta: Sziasztok! 151 pacis 320d be keresek turbot lehetô legjobb áron!új illetve bontott jó állapotú is szóba jöhet! Várom mielöbbi válaszotok!


Üdv Karesz!



Tudnátok nekem még segiteni? Talàltam két turbost is akik felujitottskat àrulnak garival!! valaki épitet már be ilyet magának? tapasztalatok?


lalada Elküldve: 2012-07-27 22:50 Autóvásárlás

akkor én sznob vagyok ,de vállalom!

Idézet: A gyári navinál nincs pénzt pazarlóbb dolog, aki ilyet vesz....mérhetetlenül sznob.




lalada Elküldve: 2012-07-27 19:47 Autóvásárlás

egy "igazi" gyöngyszem
vhol olvastam, hogy normál használat mellett 450-500e km felett feslik meg a gyári bőrkormány ily módon BMW-n..

lalada Elküldve: 2012-07-27 15:52 Autóvásárlás

nem rossz kocsi, de csak egy dolog: nincs navija. ez később nagyon megnehezíti az eladást. másrészt baromi ronda anélkül a műszerezés.
szerintem aki e90/91-ben filózik ne sajnálja rá a pénzt. meg fogja bánni. ezek csak személyes vélemények.

mutyuru írta: Ehhez mit szoltok:

http://suchen.mobile.de/auto-i...=Limousine




lalada Elküldve: 2012-07-26 13:53 Társalgó


köszi!
hát most egy kicsit kivárok szerintem még 1 jó hónap, és lehet megint import lesz..
Idézet:

Gratula! és mikor lesz meg a kombi?



lalada Elküldve: 2012-07-26 09:11 Társalgó

egyetértek. példámból: 3 hónap hirdetés után szintén 2 alatt adtam el. 2,3m-ra volt írva majd 2,1m ,majd végül 1,94m-ért ment el..

BarG írta: Szerintem némiképp aránytévesztettek vagytok!
Emelje már fel a kezét az, akinek 2M-nél többet adnának az autójáért ma a piacon. Ez a gép újkorában MIN 13M volt, most a kezdeti értékének a 7-ed részéért van hirdetve, abba bizony belefér némi minőségi probléma, akár nagyobb is. Egy tisztességes szerelővel ezeket a hibákat orvosolni lehet - márha nincs a kaszni megcsavarodva - vagy egyéb végzetes gond nincs. Még egy motorcserét is le lehet tudni 0,5M-ből, de itt jajjgatás megy egy lógó lengőkartól is.
Szóval nem hiába tartják a magyar használtautó vásárlókat annak-aminek. Új autó minőséget új autó áron lehet venni Urak.


lalada Elküldve: 2012-07-19 11:21 Autóvásárlás

és ráadásul már a régi tézis se igaz, hogy nyugaton nem tekerik az órát..
bizony bizony megy már ott is ez a sportág. 2 ismerős is belefutott ebbe a problémába.
Alesi írta:
pati2337 írta: Kedves BMW-sek!

Új vagyok még itt a fórumon, és szeretnék BMW-t vásárolni. Érdeklődnék az e39, és az e 46-os típusokról. Ezek számomra a szóba jöhető autók, ami a keretbe (7-8 e euro) belefér. Milyen típushibái vannak ezeknek az autóknak? Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Melyik motorok a legjobbak, és az elkerülendőbbek?

A hozzászólásokat, és a segítséget előre is köszönöm!

Üdv.


Én annyit fűznék ehhez hozzá, hogy 7-8e EUR kategóriából nagy eséllyel főleg olyan dízeleket találni, amik rövid időn belül magas szervízszámlával szopatnak meg.

Én a helyedben (ha nem fontos a teljesítmény) valami 4 hengeres benzinest keresnék (316i, 318i)...


lalada Elküldve: 2012-07-02 20:21 Autóvásárlás

ne is keress tovább, vedd meg az én 20d-met!
az érveimet megírom privátban ha érdekel.

martino0322 írta: Üdv Mindenkinek!

Nemrég regisztráltam az oldalon.Egy BMW vásárlása előtt állok.
Szeretnék tanácsokat kérni,mire figyeljek különösen vásárláskor.
Úgy döntöttem,hogy a választott típus egy e46 lesz,egy benzines 320-as.

Jópárat megnéztem már kereskedésekben és magánszemélyeknél egyaránt,láttam sok olyat ami tetszett,de mivel még sosem volt BMW-m így zöldfülű vagyok a témában.Azon is gondolkodtam,hogy esetleg egy Németországból behozott járgányt kellene vennem,lehetőleg 2 millió alatt.

Előre is kössz,várom a válaszokat.

További szép napot Mindenkinek.


lalada Elküldve: 2012-06-30 13:16 Differenciálmû

nyomtam egy köszi-t másrészt egy privát-ot mert inkább némi szivárgásom van a diffi jobb oldalán.ez szimmering-gond lehet?

pneurob írta:
lalada írta: sziasztok!
jobb hátsó difi szilentet vagy szimmeringet cserélni nagy meló?
és mennyibe kerül egy ilyen?
köszi


A BMW 3 órát ad meg a cserére. Az árat itt látod: hátsó szilent