hil
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 318i
Évjárat: 2003

státusz hil

BMWfanatic

Elismertség: 9% (259 pont) | Hozzászólások: 2795

Elküldve: 2016. január 10. vasárnap, 11:01


lela írta:
Bitu79 írta:
Kabi írta:
Idézet:

Tessék,egy kis okosítás:

https://www.youtube.com/watch?v=1ARgcqVRZaI

Sztem meg egy szívósor tisztítás után megszűnik neki ez.ezeket a videókat elnézve felmerül bennem, hogy hogyan voltak ezek a kocsik használva és milyen üzemanyag volt bele töltve. A napokban pont a pillangószelepek miatt szedtem le a szívósort, és kicsit meglepődtem mennyire kevés korom van benne az óra szerinti 220e km után. Ennek ellenére a következő levegőszűrő cserénél ha már meg kell bontanom én is le fogom dugózni a pillangók helyét.Sztem is érdemes.

Amúgy egy kis infó,melyik motorokban van,és melyekben nincs pillangószelep:
Főleg Lela barátunknak...

http://www.bmwforums.info/gene...flaps.html

U.I.:Sztem alapban is ilyen lesz egy idő után,mivel diesel,ergo kormol.
Persze a használattól is függ,milyen hamar lesz ennyire kakás.
Elöbb-utóbb ki kell puckázni úgyis.Azt soha nem értettem hogy akinek nem is olyan autója van, ráadásul még a sajátját is szerelőhöz hordja miért ad tanácsot. Összeszed egy csomó faszságot a netről és teleírkálja vele az összes Topicot, majd még kéri is hogy azért köszönd már meg. Persze a segíteni akarás értékelendő, de véleményem szerint a kevesebb néha több. Remélem azért nem gázoltam bele a lelkivilágodba, nem ez volt a célom.

A témánál maradva az a pillangó amiről szó van az emissziós értékeket hivatott csökkenteni, de nem sok köze van ahhoz ha hidegen beindítom és az alapjárat ingadozik.