BMWfanatics.hu tagsági kártya


Kiemelt elfogadóhelyek:


Agip

Általában a kártyáról
Érvényesség, megújítás
Hogyan kapom meg?
Mennyibe kerül?
Hogyan fizessem ki?
Megrendelés

Általában a BMWfanatics.hu kártyáról

Tagsági kártyánk azon kívül, hogy jól mutat a pénztárcádban, arra is jó, hogy kedvezményeket vegyél igénybe a mindennapokban.
2009-ben volt lehetőség először a kártya megrendelésére. Az akkor igénylők visszajelzései alapján a kártya ára pár nap alatt behozható amennyiben nem felejted el használni :)

A kedvezmények oldalon rákereshetsz az elfogadóhelyekre, ahol ha nem felejted el használni a kártyádat, akár 25% kedvezményben is részesülhetsz.

A partnereink menüpontban felsorolt partnerek kedvezményeit is továbbá csak akkor veheted igénybe, ha rendelkezel ilyen kártyával. Partnereink listáját mi is igyekszünk folyamatosan bővíteni, figyelembe véve, hogy egy BMWfanatikusnak mire lehet leginkább szüksége.

Fontosnak tartjuk, hogy tudd, a kártya rendelésekből befolyt összeget, teljes egészében az oldal fenntartására, fejlesztésére használjuk fel, tehát a kártya megrendelésével az oldal jobbá tételéhez járulsz hozzá.


Érvényesség, megújítás

Tagsági kártyát a megrendelés után 1 héten belül legyártatjuk, melynek érvényességi ideje a kiállítástól számított 1 év. Ennek köszönhetően nem kell csonka évet fizetned, mert nem évváltásoknál járnak le a kártyák.
Ez azt jelenti, hogy ha Te 2010 június elsején rendelsz kártyát, akkor az 2011 június elsejéig lesz érvényes.


Hogyan kapom meg?

A kártyát a megrendelés után a megadott névre állítjuk ki, és a megadott címre küldjük el postai úton tértivevényesen, melynek ára bele foglaltatik a kártya árába.

A kártyát csak akkor áll módunkban legyártani és elküldeni számodra, amennyiben annak ára jóváírásra is került számlánkon.
Ezen felül ha nincs megadva a szállítási cím vagy a név, amire ki kell állítani, nem fogjuk tudni legyártani számodra a kártyát.

Ez a folyamat körülbelül 2 hetet vesz igénybe.

Fontos, hogy a kártyát csak regisztrált felhasználóink számára áll módunkban kiállítani és elküldeni, továbbá egy felhasználó csak egy névre rendelhet!


Mennyibe kerül?

A BMWfanatics.hu kártya ára netto 2.000 azaz brutto 2.500 forint. Ebbe benne foglaltatik a gyártás, az adminisztráció és a tértivevényes postázás is.

A fizetés mikéntjéről a hogyan fizessem ki pontban olvashatsz.

A BMWfanatics.hu kártya csak abban az esetben 2.500 forint, ha az oldalunkon regisztrált felhasználó vagy, továbbá rendelkezel BMW márkájú gépjárművel. Ekkor monthatjuk ki ugyanis, hogy a BMWfanatics.hu klubhoz tartozol. Ha regisztrált felhasználónk vagy, de az adatmódosításnál az autód adatai szekcióban azt jelölted meg, hogy nincs BMW-d, csak rajongó vagy, akkor is a klubhoz fogsz tartozni, viszont ebben az esetben úgynevezett támogatói tag státuszba kerülsz.
Támogató tagok számára a BMWfanatics.hu klubkártya a kártyánkat gyártó céggel (Cardsolutions Group, Euro Discount Club) kötött szerződés feltételei alapján, brutto 10.000 forintba kerül!


Hogyan fizessem ki?

A kártya árát postai rózsaszín csekken, vagy átutalással tudod eljuttattni számunkra az alábbi számlára:

Számlavezető bank: CIB bank
Számlatulajdonos neve: Rhodeus Development Kft.
Számlaszámunk: 10700457-49091900-51100005

Fontos, hogy az átutalásból mindenképpen kiderüljön a neved. Pontosabban az a név, amelyet az adatmódosításnál a tagsági kártya adatoknál adtál meg, vagyis ami majd a tagsági kártyára fog kerülni, különben nem fogjuk tudni beazonosítani, hogy kinek a kártyája lett kifizetve!


Megrendelés

Határozatlan ideig szünetel!