« előző1234következő »

státusz baralajbi

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 98

Elküldve: 2005. szeptember 29. csütörtök, 12:28


Egy kicsit el vagy tévedve! Amirõl én kérdeztem az egy Car PC (autóba épített számítógép). Mivel az e46 nem tud lejátszani mp3-at, egy pc beépítésével már tudni fogja (+ rengeteg mindent). Ráadásul szerintem egy nagyon elegáns megoldással. Az egész PC-t a navi kijelzõ gombjaival tudod irányítani. (nézd meg a mellékelt linken a videót). Amúgy az enyém már mûködik a gépben!

A kérdésedre szerintem a válasz nem igazán egyszerû. Nem biztos, hogy a 2 készülék csereszavatos. Elsõnek ezt tudakold meg, utána találj valakit aki elcseréli veled, vagy add el valakinek és vegyél egy 16/9-est.

státusz ZolikaE46

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 73

Elküldve: 2005. szeptember 28. szerda, 20:21


Na szóval ez tv, navi ha jól látom a dolgokat! Nekem kis navim van de engem is lehet majd érdekelne ez a dolog hogy mondjuk a kisnavimra mennyit kellene ráfizetnem hogy nagy navim legyen? Elõre is thx

státusz baralajbi

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 98

Elküldve: 2005. július 25. hétfő, 22:37


Valaki már épített CarX rendszert, vagy valami hasonlót be az autójába. Én most fogok neki kezdeni, és ha valaki már csinált ilyet attól nagyon jól jönne egy két jó tanács. Ha valaki nem tudná mi az a CarX itt egy link :

http://www.creative-nightshifts.de/carx.htm

Az autóm 2002-es e46 330D 16:9-es navi + TV + Pro telefon + 6-os CD.
Szóval minden ami a CarX-hez kell.
Ami meg van : iBus interface, nagyon sok stekker rajza.
Amit szeretnék tudni: mivel szinte csak USA oldalakon találtam róla anyagot, ott csak NTSC-s autók vannak. Szóval az itthoniak PAL rendszerûek? Van különbség az Amcsi és az EU-s autók között ilyen szinten?

Elõre is köszi!

:: BMWfanatics FÓRUM :: Tartalomjegyzék » Hifi

CarX!!!

« előző1234következő »