státusz Kukume

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 84

Elküldve: 2008. szeptember 18. csütörtök, 22:39


Jó nagyot

01: Steve
02: Kukume

Steve
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Coupe
Modell: 330Cd
Évjárat: 2003

státusz Steve

BMWfanatic

Elismertség: 0% (2 pont) | Hozzászólások: 629

Elküldve: 2008. szeptember 18. csütörtök, 22:38


Elkezdem vezetni a listát, hogy ki jön a talira.
Aki úgy gondolja velünk tart, írja fel magát:

01: Steve

Steve
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Coupe
Modell: 330Cd
Évjárat: 2003

státusz Steve

BMWfanatic

Elismertség: 0% (2 pont) | Hozzászólások: 629

Elküldve: 2008. szeptember 18. csütörtök, 22:29


Kedves Klubtagok!

Örömmel tudatom Veletek a jóhírt, hogy a héten felvettük a kapcsolatot Oldboy klubtársunkkal közösen, Nikola Iván úrral az NT Autó vezetõjével, egy lehetséges õszi replay alkalmából.
Aki már tavasszal volt az elsõ NT találkozón, tudja milyen jól sikerült.
Az új klubtagoknak pedig egy remek alkalom lesz, hogy megismerjenek minket személyesen is, nem csak a klaviatúrán pötyögve , illetve ismét lehetõségünk nyílik arra is, hogy INGYENESEN átvizsgáltassa az autóját és rendesen fel tudjon készülni a télre mindenki.

A tervezett program:

A találkozó alkalmával az NT Autó csapata biztosítja részünkre, hogy egy profi, BMW-re szakosodott szervízben teljes állapotfelmérésen essen át az autó.
Computerre teszik a vasat, kiolvassák a hibatárolót, felemelik és alaposan átnézik, ellenõrzik a fékeket, olajokat, rázópadra teszik és megmérik a gátlókat.
Ezen kívül mindenkinek lehetõsége nyílik arra is, hogy szakmai kérdéseket tegyen fel és arra korrekt, kielégítõ válaszokat kapjon.
Nem mellékesen, egymás közti tapasztalatcsere céljából is tökéletes az alkalom.

A talira kitûzött idõpont 2008.10.04. szombat, 09:00-tól, amig mindenki sorra nem kerül

Én arra gondoltam, hogy mint azt tavasszal is sikerült porofi módon lezavarni, találkozzunk ismét az ARÉNA PLAZA parkolóházában és onnan közösen, konvolyban autózzunk át az NT Autó szervízébe.
Azok a klubtagok akik vidékrõl érkeznek, szervezhetnek közös kisebb konvolyokat, hogy ne egyedül autózzanak fel az ARÉNA parkolóházáig.
Ez a múltkor is nagyon jól sikerült.

A kaja:


Természetesen ha lesz rá igény, felvesszük a kapcsolatot azzal a csárdával is ahol tavasszal intéztük a tali utáni közös kajálást.
Ha jól emlékszem 2000.- HUF/fõ volt az ebéd díja, ami tartalmazott egy adag pörköltet fõtt krumplival, salival és egy üditõvel.

Aztán ha ezzel is végeztünk, nyomhatunk ismét egy közös autókázást a Dunakanyarban és ha van rá igény, beülhetünk a cukrászdába is egy kis fagyizásra, sütizésre.

Nos, remélem örültök ennek a nagyszerû lehetõségnek és ismét legalább akkora létszámmal képviseltetjük büszkén a klubunkat mint azt tavasszal tettük.

Üdv Mindenkinek!


Steve

Utoljára szerkesztve (1 alkalommal): 2008. szeptember 28. vasárnap, 00:13