« előző12következő »

státusz urizoli

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 68

Elküldve: 2007. június 25. hétfő, 16:32


Aux alapból nincs a gyári hifi-n. Adapterrel esetleg, de én ilyet nem találtam akkor mikor kellett volna. Másrészt az aux sajnos ipodhoz nem a legjobb megoldás, mert ebben az esetben tölteni kell az ipodot, így jókis "földhurkok" alakíthatók ki (zaj), az ipod kimente sem aux szintû, így kell hozzá line out kábelt venni ami szintén nem olcsó (pedig csak egy kábel).

AZ icelink a legjobb megoldás, szerencsére bmw-nél a számcímeket is kijelzi a gyári hifi-n. Egy dologra vigyázz hogy nem szereti a lossless-el tömörített zenéket (ez inkább ipod sw hiba).

státusz urizoli

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 68

Elküldve: 2007. június 25. hétfő, 16:12


Szia

kicsit körülményes Meg lehet próbálni otthon is, de türelem kell hozzá bõven. Van egy barátom aki az útszélén, a bolt elõtt zárás elõtt fél órával beszerelte, hogy ha baj lenne vele akkor még vissza tudja vinni aznap

A problémák:

Nincs elég hely a gyári fejegység mögött az icelink-nek ezért furán be kell tolni egy kis üregbe, aztán a kesztyûtartóba (vagy máshová) vezetni a kábelt is türelemjáték. Az egészet nagyon masszívan kell kábelezni, hogy a kontaktihibákat kizárjuk.

További probléma, hogy az utolsó e46 business cd csatlakozója eltér a régebbiektõl (abban is eltér hogy mp3-as). A megfelelõ icelink-t kell hozzá venni.

Az icelink felélesztése nem bonyolult de türelmesnek kell lenni vele, lassan reagál eleinte.

Én inkább az egészet a Duet kft-re bíztam ( www.duett.hu , www.icelink.hu ), olcsón beszerelték, csak elég népszerûek ezért kb 2 hetet vártam a cuccra.

státusz Jakoo

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 16

Elküldve: 2007. június 25. hétfő, 12:39


Hey urizoli!!

Ez ez ipod beszereles körülmenyesvolt???
A gyäri busness hifin van aux bemenet??
Bmw-nel csinältattad vagy maszeknäl??

státusz urizoli

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 68

Elküldve: 2006. március 30. csütörtök, 17:41


mivel senki semmit nem szól hozzá ezért én

ma be lett szerelve az iceLink, határozottan pozitív a véleményem, bár a használatát meg kell tanulni. 30 gigás ipod videoval használom és tudja amit vártam tõle. Sok egy kicsit a 40e forint, de most azt mondom megérte.

státusz urizoli

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 68

Elküldve: 2006. március 22. szerda, 13:11


Mivel nem tudtam megoldani hogy mp3-as business fejegységet építek az autóba ezért vettem egy ipod-ot amit most beépítenék. Erre ugye van az icelink nevû kurvadrága cucc, de olvastam arról hogy lehet valahogy egyszerû line-in -t is kivezetni (valami gyári készlet is van erre amerikában, itthon a wallis mindent tagad). Most úgy áll a dolog hogy icelink lesz (annak ellenére hogy valószínûleg linein módban fogom használni).

Van valakinek tapasztalata a témában?

« előző12következő »