« előző12következő »
InsectKiller
autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Coupe
Modell: 330Ci
Évjárat: 2001

státusz InsectKiller

BMWfanatic

Elismertség: 8% (127 pont) | Hozzászólások: 1505

Elküldve: 2008. november 27. csütörtök, 21:42


Hát igen ez nem mindennapi az biztos a mai világban!
Azt megkérdezhetem, hogy mi volt a baja a gépnek? Ez volt amelyik menetközben leállt? Mert nekem is van 1 motorelektronika gondom és érdekelne a fejlemény. Hogy mit cseréltetek és hogy jó lett 1 a gép?!

autója adatai
Széria: 3
Típus: E46
Kivitel: Touring
Modell: 320d
Évjárat: 2004

státusz vk92

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 42

Elküldve: 2008. november 27. csütörtök, 21:10


Sziasztok!
Olyan dolog történt a mai nap velünk ami nem mindennapi ebben az agyonhajszolt világban.
Mint tudjátok egy-két hete kértem a segitségeteket motor vezérlõ elektronika meghibásodása miatt.(Testvérem paripája)Hosszas keresgélés után kikötöttünk ****.sajos nagyonrossz szájizzel jöttünk el Tõlük.Elkeseredésünkben felhivtuk M.ATTILÁT,hogy tud-e valami biztatót mondani.Rövid idõ múlva mondot egy barátságos árat aminek azért megörültünk.De azt mondta elõre kell utalni a teljes vétel árat.Õszinte leszek,itt nagyon elbizonytalanodtunk,mivel féltünk az esetleges átvágástól.Legyõztük a félelmet és elutaltuk a kialkudot összeget.Ma kaptuk a telcsit,hogy megjött az alkatrész.De idõ közben Tesóm megállmodta hogy kicserélteti a szilentet is.És itt jön ami hihetetlen számomra,ugyan is ATTILA azt mondta feladja ezt is póstán és majd utólag rendezzük a számlát.Mind ezt 3X-i telefonbeszélgetés után teljesen ismeretlenül.
Srácok!!!
Ritka az ilyen kereskedõ aki ennyire tisztességes,bátran tudom és merem is ajánlani mindenkinek.KOMOLY KORREKT ÜZLETFÉL.

Ui:Attila ha olvasod, testvérem nevében is köszönöm a segitségedet!!!

« előző12következő »