« előző123következő »

státusz Buschmann

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 56

Elküldve: 2006. március 25. szombat, 15:47


Szia.
A gyári fejegységemet én kihajitottam mert csak egy kazéttás szracska volt benne.Ez után következett egy csatlakozó megvétele ami ti darab ezresembe került plusz az antenna csati.
Elõre én szétszedés elõtt már megvettem a 16cm macaudiokat akit aztán rakhattam a szekrény legaljára, mert az autóba természetesen nem fért bele.ugyhogy csak a hátsók lettek kicserélve 16 os kerek mac prémiumra ami 3 utas éppen befér a gyári helyre de meg kell oldani a felfogatását.... egy kis barkácsmunka.
A gyári fejegységhez nem tudok hözzászolni mi mennyi wattos.
-B-

státusz urizoli

Újonc

Elismertség: 0% (0 pont) | Hozzászólások: 68

Elküldve: 2006. március 24. péntek, 00:40


Az autómban bmw business rendszer van. Jó is meg nem is, ezért kicsit fel szeretném dobni (csak egy kicsit). Már írtátok a fórumon, hogy 13cm-es hangsugárzókat kellene venni és beépíteni. A következõ kérdesek jutottak eszembe:

1. Hány wattos a business cd fejegység? (4x45??)
2. Jelenleg 6 hangszóró van. Gondolom a magas sugárzók maradhatnak, a többit érdemes lenne cserélni. Hova milyet érdemes? 2 utas vagy 3 utas?
3. Milyen impedanciára van tervezve a fejegység?
4. Milyen márkák jók. Duett-nek a weblapját néztem, de gyakorlatilag csak a JBL-t ismerem Abból van 13 centisben 12e forintért 30 wattos, 18e forintba kerül a 45w-s. Melyiket?
5. Azért ezek elég drágák... lehet hogy túlzás a gyári fejhez?

köszi szépen a válaszokat!

« előző123következő »