Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.

Felszereltségben, hozzáértésben profik



Wallis Motor Duna Kft.

Cím:
Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.
Telefon:
06-1-219-6013
Web:
http://www.wallisduna.hu/hu_dl/wallis_duna_hu/owners/service/aftersales.html

Értékelés átlaga

4.28

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Holden 2013-06-13 07:35-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Hivatalos márkaszervíz révén mindenük megvan ami kell


Hozzáállás

Állapotfelmérésre mentem, előzetes időpontegyeztetés után. A szervíz tanácsadó kolléga normális, segítőkész volt, bár láttam az arcán, hogy nem szereti ha a műhelyben sertepertélek az autóm körül. A várakozási időmet egy kényelmes bőr kanapén töltöttem, magam körül kávé és üdítő automatával, távolabb a legújabb BMW modelekkel. Nagy LCD tv-n BMW-s reklámfilmek mentek. Az autómat 2-en nézték át, abból az egyik srác még betanuló volt. Mivel utóbbinak elég szájbarágósan mondott mindent a rutinosabb srác, így én is nagyrészt mindent megértettem. Gyakorlatilag a 3 órás állapotfelmérés minden szakaszán részt vettem, annak folyamatait elmagyarázták. Minden kérdésemet megválaszolták


Hozzáértés

Az állapotfelmérés során úgymond az "általános hibák" (fékbetét kopás, kartergázcső szivárgás) mellett fény derült egy komolyabb problémára, méghozzá a turbó vezérlő elektronika meghibásodása (ez ül ugye a turbó tetején), valami megszorul benne. Javítás nem lehetséges. Azt mondták megoldásnak, hogy turbót ki kell cseréltetnem, mert a vezérlő egység külön nem kapható hozzá. Ez ugye nem egy olcsó mulatság: márkaszervízben közel 400.000 Ft körül van egy turbó, de nem hivatalos helyen is 220.000 Ft... Hazaérve a fórumokat böngészve kiderült, hogy ismert ez a probléma a Facelift előtti E90-eseknél (N47 motor), a VNT geometria állító kar szorul meg és emiatt vészüzemben megy a jármű, de létezik javítókészlet hozzá. Ez persze csak valószínűsíthető. Utóbbi még nem került felújításra, így még nem biztos, hogy a probléma megoldódik. A javítás ára amúgy 35.000Ft-omba fájna.


Ár

Az állapotfelmérés előtt az összes pesti hivatalos márkaszervízt lekérdeztem, mindenhol 25 és 30ezer közti előzetes árat mondtak. Ez bizony soknak mondható, de az alvázszám és a kulcs alapján legalább a BMW rendszeréből minden szervízelőzmény megtekinthető, lekérdezhető volt! Ez fontos volt, ugyanis nem én vagyok az autó 1. tulajdonosa. Ezeket az analíziseket természetesen mind kinyomtatva, részletesen elmagyarázva megkaptam. 27.813 Ft-ot fizettem végül ami sok, de nekem megérte!


Bejelentkezés

Hétfőn bejelentkeztem, szerdára kaptam is időpontot. SMS-ben értesítettek előző nap, hogy mikor kell megjelennem.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.