Szerviz értékelések » Szerviz lista » Sebők Gumi Kft.

Tényleg nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!



Sebők Gumi Kft.

Cím:
Budapest, 1173 Budapest Csabai út 23.
Telefon:
0620-617-1717
Web:
www.auto17.hu

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Atesz 2013-06-24 19:01-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Igen.Szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy ez egy MŰHELY!Észrevételem szerint nagyon jó a felszereltsége, teljesen barkácsolás mentes, egy aknás és két futómű beállító pados. Minden felszerelés, emelő és szerszám biztosított. Fő profiljuk a futómű és gumiszervizelés, valamint a klímajavítás és szervizelés (én is klímát töltettem), de szerintem mindennemű hiba esetén készségesen állnak rendelkezésre.


Hozzáállás

Nagyon előzékenyek és segítőkészek voltak irántam is és az autó iránt is. Szakszerűen álltak a kérésemhez, nem volt fennakadás semmiben.Nem akartak lehúzni, és feleslegesen szétszedni az autót. A megbeszélt időpontról pár percet késtem, ami nem volt gond, mivel még az előttem lévő autó volt a klímatöltőn. Cserébe kaptam egy nagyon finom welcome kávét!


Hozzáértés

Elmondtam a problémám, hogy nem hűt megfelelően a klímám, rögtön nekiláttak. Adtak jó tanácsokat is. Nem volt semmiféle fejvakarás és időhúzás.


Ár

A klímagáz töltés, a UV festékanyag és az olajpótlás 7500 jó magyar forint. Kértem még egy ózonos tisztítást is (ezúton is bocsánat a Greenpeace-nek), az 4500 volt. Ahogy olvasgattam a szerelési díjakat, nekem az sem volt sok. Mellettem szinkronban egy E90-es kollega volt, xar akksival, rá sem próbálták meg a legdrágább akksit rátukmálni.


Bejelentkezés

Pénteken hívtam őket, azt mondták, hogy szombaton délután megcsinálják. De mivel ráértem, mondtam hogy jó lesz hétfőn. Válaszul azt kaptam, hogy ahogy én szeretném. Nem is volt fennakadás, gördülékenyen ment minden!



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Sebők Gumi Kft.