Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.

"Az autóm itt van a legjobb kezekben."



Wallis Motor Duna Kft.

Cím:
Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.
Telefon:
06-1-219-6013
Web:
http://www.wallisduna.hu/hu_dl/wallis_duna_hu/owners/service/aftersales.html

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést gampetibor 2010-10-15 18:27-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Márkaszerviz lévén tökéletesen felszerelt a műhely.


Hozzáállás

Nagyon kedvesek, bármivel fordulhatsz hozzájuk. Amikor beviszed az autót egy tiszta rendes pultnál leültetnek, kulturált jó megjelenésű urak, csinos hölgyek fogadnak, részletesen kifaggatnak a tünetekről, majd leültetnek egy szép bőrkanapéra ahol várnod kell. A terem légkondival szerelt, találsz kávé, csoki és üdítőautómatát. Rengeteg prospektus szebbnél szebb BMW-ékről tele érdekes adatokkal és szép képekkel. Ezenkívül a váró egy légtérben van a szalonnal ahol minden autóba beleülhetsz, nyomogathatod, álíthatod az ülést simogathatod a bőrkárpitot. Amikor megtalálták a hiba okát megkérdezik h akarod e h most cseréljék x forintért vagy ennyi. Távozáskor kikísérnek az autódhoz ami kellemes meglepetésként kívül belül csillog villog szinte műteni lehet benne olyan tiszta. A szervizelés másnapján felhív egy kedves női hang és megkérdezi meg voltál e elégedve mindennel és van e valami észrevételed, javaslatod. Műszaki vizsga lejárta előtt egy hónappal értesítenek smsben nehogy elfelejtsd. Nagyon korrektek és odafigyelnek a kuncsaft megelégedésére.


Hozzáértés

Csakis tapasztalt, hozzáértő, szakképzett emberek dolgoznak itt akik általában elmondás alapján már tudják mi lehet a baj mert rengeteg tapasztalatuk van minden szériában sok sok évre visszamenőleg, de természetesen ők sem varázslók.


Ár

Nem olcsó, viszont gyári alkatrészekkel és segédanyagokkal dolgoznak, amikre két év garanciát vállalnak. Valamit valamiért. Ha gyárit akarsz akkor ennyi és kész úgysincs olcsóbb.


Bejelentkezés

Szinte azonnal kaptam időpontot de legkésőbb az adott héten, de volt olyan h kicsit hisztiztem h nekem ez most azonnal kell és egy óra múlva vártak.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.