Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.

Tökéletes szolgáltatást (márka -magas- áron)



Wallis Motor Duna Kft.

Cím:
Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.
Telefon:
06-1-219-6013
Web:
http://www.wallisduna.hu/hu_dl/wallis_duna_hu/owners/service/aftersales.html

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést elgeri 2014-04-08 23:19-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Márkaszerviz, anyacég: ergo minden van, és minden pik-pakk, ahogy kell.


Hozzáállás

Bevezető: Azt kaptam amit elvártam, sőt pár filléres, de nagyon hatásos aprósággal még többet is. Egy használt BMW vásárlás után látogattam meg őket motor- és fékolaj, olaj- lég- és pollenszűrők, gyertyák, egy tompított fényszóró cseréjére. Továbbá egy visszahívás keretén belül a gyújtógyertyák trafóinak cseréjére, illetve egy ismert hibának; a váltókar szimering olaj folyásának (típushiba) orvoslására. Ezen felül tudtam, de nem akartam javíttatni a hátsó ablak spriccni eldugulását (típushiba), de rábeszéltek és nem bántam meg, mert meglepően filléres tétel volt (a többihez képest). Lényeg: Először egy asztalnál / pultnál ülve beszéltük meg a kívánt feladatokat, esetleges előzetes javaslatokat. Eddig semmi extra érzésem nem volt. De mikor a papírmunkával végeztünk, beinvitáltak, hogy együtt nézzük át gyorsan a kocsit, és már azon kapom magam, hogy hét szerelő nézi körbe-körbe a kocsim (nagyobb precizitással mint az egy hónappal ezelőtti, külön fizetett állapotfelmérésen a Mag3 Nyíregyházánál). Felemelték, megnézték alul hogy a kábelek, csövek, kipufogok rendben vannak-e. Megrángatták a kerekeket, megmérték a fékeket, a gumikat, a folyadékokat. Észre is vettek egy kis lámpabura takaró hiányát. Egy gagyi kiskereskedés rendszámtartója volt rajta. Megkérdezték, hogy kicserélhetik-e az övékre (ingyen). Én mondtam, hogy ne vacakoljunk vele, de mondták, hogy egy BMW logós mégiscsak jobb lenne nem (meg persze reklám nekik), és igazuk van :) Plusz ingyen kérhettem kocsimosást a szerviz végével. Nyitásra vittem, záráskor hoztam is el a kocsit, patyolat tisztán. Az online és a papíralapú szervizkönyvet rendben vezették és a megfelelő szerviz számlálókat nullázták.


Hozzáértés

Nem volt semmi bizonytalanság a mozdulatukban, a dolgukban. Ezt csinálják főállásban, a saját márkájukat látszólag jól ismerik.


Ár

Drága, nagyon drága egy magánember legkisebb BMW típusának (1-es). De ezt előre tudtam, korrekt árajánlatot adtak előre emailben, amitől nem is tértek el érdemben. Szerettem volna jó kezekben tudni, és úgy távoztam, hogy az árán kívül TELJES mértékben meg vagyok elégedve.


Bejelentkezés

Emailben letudunk mindent szervezni (ajánlatkérés, időpont foglalás). Még SMSt is kaptam a megelőző napon, hogy várnak. Ugyan előre 2 hétre szóltam, de akkorra kaptam időpontot, amikorra nekem volt jó.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.