Szerviz értékelések » Szerviz lista » Bayerex Auto Kft.

Általában jó, de azért nem tökéletes



Bayerex Auto Kft.

Cím:
Budapest, 1142 Szőnyi u. 33/b
Telefon:
30/2498999
Web:
-

Értékelés átlaga

3.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést stuntsman 2014-10-13 12:41-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Elég őskáosz a hely, de nem tűnt úgy, hogy szerszámban sok hiányosságuk lenne. A két emelős beálló sosincs üresen, körülötte kupacokban állnak az alkatrészek, az iroda is hasonló. "Otthonos" :D


Hozzáállás

Korrekt hozzáállás, eddig mindent elmagyaráztak. Elmutogatták, ha már előre láttak valamilyen problémát, amivel később foglalkozni kell.


Hozzáértés

Általában ezzel nincs gond, de volt olyan problémám is, amit végül egyáltalán nem tudtak beazonosítani - én meg nyilván nem szívesen kezdeném ötletszerűen szétbontatni az autó komolyabb részeit. Ami viszont konkrétan kellemetlen volt, hogy egy turbó bilincset nem tudtak jól felrakni. Elsőként állítólag a beszállítótól kapott gyári alkatrész nem volt jó (bár alvázszám alapján rendelték), ezért egy bontottból pótolták. Eredmény: az utastérben nem lehet használni a szellőztetést, mivel városi sebességeknél beáramlik a kiszivárgó kipufogógáz a motortérből... Visszavittem "gariba", mivel ezt jól kellett volna megcsinálniuk - és ezután érezhetően masszívan rosszabb lett, mint volt. Széttették a kezüket, hogy nem tudják jobban megoldani, ez elég nagy csalódás :/ Nincs velük bajom, láthatóan jószándékú arcok, de szerintem egy ilyet meg kellene tudni oldani.


Ár

Összességében korrektnek tűnő árakat mondtak, bár ehhez tudni kellene, máshol ugyanezek pontosan mennyibe kerültek volna. Ha többletmunkát találtak, telefonon jelezték árral együtt, és rákérdeztek, hogy mehet-e így.


Bejelentkezés

Átlag 3-4 napra lehet időpontot kapni. Sokszor még este 8-9ig bent vannak, a telefont szinte mindig felvették, visszahívás is előfordult, szóval nem elérhetetlenek.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Bayerex Auto Kft.