Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.

Magas árak, szakértelem hianya



Wallis Motor Duna Kft.

Cím:
Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5.
Telefon:
06-1-219-6013
Web:
http://www.wallisduna.hu/hu_dl/wallis_duna_hu/owners/service/aftersales.html

Értékelés átlaga

2.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést smokie 2015-04-23 22:21-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Nehez megitelni, mert a muhelybe nem mehetsz be, szerelokkel nem talalkozol. Csak a munkafelvevokkel kommunikalhatsz. Tobbszor jartam ott, ket hiba miatt, de csak egyszer sikerult 3 percet a muhelyben toltenem. Ez alapjan azt gondolom, hogy mindenuk megvan, ami kell.


Hozzáállás

Kedvesnek tuntek, meg akartak oldani a problemat, de - mint utolag kiderult - a szakertelmet nagykepuseggel potoltak. Abszolut erzeketlenek a vevo penztarcajara, es itt nem elsosorban az oradijakra es az alkatresz arakra gondolok, hanem inkabb a hibas diagnozisbol fakado tobbletkoltsegekre.


Hozzáértés

Szereintem itt nagy a gond!!! Ketto, egymastol fuggetlen hiba miatt voltam naluk, egyszer egy futomubeallitas, masodik alkalommal a NoX szenzor hibaja miatt szerviz-uzemmodba kapcsolt a szamitogep. 1. alkalom: A kormanyom 3 fokkal eltert a kozepallastol. Azt mondtak, hogy nem tudjak futomuvet beallitani, csak ha mar kicsereltek az also lengovillakat. Beleegyeztem, kicsereltek. Futomuallitast 2x szamlaztak (alaktreszcsere elott es utan), a kormany azota is 3 fokkal elter a kozepponttol (vagyis nem csinaltak meg). 2. alkalom: NOx-szenzor hibaja miatt letiltott a computer. Valto-mechatronikat es komplett katalizatort akartak cserelni (egyutt kb. 1,8 milla). Nem egyeztem bele, mert ugy ereztem, hogy fogalmuk sincs, hogy mi baja a kocsinak. Egy masik szervizben 20 perc diagnosztika utan azonnal tudtak, hogy mi a gond. 140 k HUF-bol megusztam a dolgot, amibol 125k HUF volt a szenzor ara.


Ár

Markaszervizre jellemzo, magas arak, de nem ez volt a legbosszantobb! Nem volt korrekt, hogy 2x szamlaztak a futomubeallitast, fokent annak fenyeben, hogy meg sem oldottak a problemat, amivel bementem hozzajuk.


Bejelentkezés

Bejelentkezni konnyu, idopontra mesz. Elozo nap emlekezteto SMS-t kuldenek.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Wallis Motor Duna Kft.