Szerviz értékelések » Szerviz lista » Muha Attila

Ezentúl csak hozzájuk viszem!



Muha Attila

Cím:
Budapest, Budapest, 18. Máramarossziget utca 45
Telefon:
06305332507
Web:
http://muha.hu/

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Lizardman 2016-01-22 07:42-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Mindene megvan, ami kell!


Hozzáállás

Sehol nem találkoztam eddig hasonló ügyfélbarát hozzáállással, mint a Mester úrnál! A többi agyon dícsért szervizes (pl: h.r. ; sz.d.) elbújhat az úriember mögött!


Hozzáértés

Rögtön mindent tudott, egy d.u. alatt rendbe vágta az autót, pedig elég sok dolgot kellett megcsinálnia.


Ár

Én azt mondanám rá, hogy az erős középmezőnybe tartozik. Se nem olcsó, se nem drága. De, hogy őszinte legyek, nekem minden pénzt megér az, hogy egy igazi BMW Mesteremberhez vihetem az autómat, aki ugyan úgy bánik a kocsikkal is, mint az ügyfelekkel. :)


Bejelentkezés

Semmi probléma nem volt, egyik hétköznap d.e. felhívtam, rögtön adott következő hét hétfő d.e.-re időpontot. Nem volt olyan, hogy "kérem, hívjon vissza péntek-vasárnap este, mert csak akkor fogom tudni megmondani" szöveg. Minden ment, mint a karikacsapás.



Komment írása



Lizardman Elküldve: 2016-02-16 11:55

Azóta megint voltam a Mester Úrnál, és most sem csalódtam. Elég sok mindent kellett csináltatnom: Komplett automata váltó olaj-szűrő-tömítés csere (utána automata váltó reset), 4db izzító gyrtya csere, pillangó szelepek dugaszolása, meg jó néhány apróság.
Reggel vittem, d.u. hoztam is el az autót (igaz, egyszerre csak egy autón dolgozik). Az autó észrevehetően könnyebben indul, sokkal simábban jár, és az automata váltás jelenleg szinte észrevehetetlen (előtte voltak már meg-megdöccenések).

Én továbbra is csak hozzá fogom vinni az autót!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Muha Attila