Szerviz értékelések » Szerviz lista » 1st Auto

Ha BMW akkor 1st Auto



1st Auto

Cím:
Nyíregyháza, Debreceni út 318/a
Telefon:
00 36 70 363 2912
Web:
http://www.1st-auto.hu/index.html

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Robin68 2016-04-13 01:31-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Nagyon jól felszerelt műhely.


Hozzáállás

Kedvesek, segítőkészek, a váróban meg lehet várni a javítást, nem hajtanak el, hogy gyere vissza 2 óra múlva. Ami érthető hiszen senki sem hagyja ott az autóját szívesen sehol. Főleg nem egy BMW-t még ha idősebb is. Mikit régebbről ismerem és többször is készségesen segített ha hozzá fordultam tanácsért vagy segítségért. A márkával kapcsolatos szakértelme miatt hajlandó voltam lekocsikázni hozzá Budapestről. Szoftverfrissítés volt a lényeg amit meg is oldott, sőt kértem még egy stabrúd és olajcserét is ami nem volt megbeszélve és készségesen megoldották. Nem volt szájhúzogatás meg háááát ezt nem is beszéltük meg féle kifogás hanem csak a kedvesség és munka. Ha valaki ellátogat Mikiékhez ne tévessze meg a szerelő ruhában tevékenykedő Melinda, merem állítani, hogy hozzáértésben lenne egy két szerelő aki szégyenszemre tanulhatna tőle.


Hozzáértés

Nem kételkedem Miki hozzáértésében, amit talán az is bizonyít, hogy csak úgy nem osztogatja a BMW az engedélyeket és jóváhagyásokat, hogy valaki garanciális javításokat végezhessen. Márpedig Ő megteheti.


Ár

Árakban biztosan vannak olcsóbbak de vannak jóval drágábbak is. De én már el akarom kerülni azt mikor az olcsó lesz hirtelen a drága. Inkább legyen egyszer kicsit drágább de hosszútávon mindenképp olcsóbb. Az biztos, hogy ha közelebb lenne a műhely, elsők közt lenne akit felkeresnék ha gondom van.


Bejelentkezés

Előre egyeztettünk időpontot és minden a megbeszéltek szerint történt.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » 1st Auto