Szerviz értékelések » Szerviz lista » Szabó Zoli (Csepel)

NAGY ÍVBEN!!!!!



Szabó Zoli (Csepel)

Cím:
Budapest, 1214, Orion utca. ()
Telefon:
06706747134
Web:
-

Értékelés átlaga

1.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést djz4565 2016-11-03 01:47-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Lepukkant garázs csepelen, régi gyártelepen, de ez még nem is lett volna gond.


Hozzáállás

Nagyon kedves és segítőkésznek tűnt előre, volt kollegám ajánlotta, hogy régen hozzá járt, hát jól kiba*ott velem szegény. :).


Hozzáértés

Amit vittem alkatrészt beépítésre vadi újat ahelyett valószínűleg költség megtakarítás miatt bontottat épített be amit meg vittem nagy valószínűség szerint eladta, hogy azért ő is jól járjon. Arról nem is beszélve hogy amitt meg beépített nem is az én autómhoz volt való. Ez később több hibát is eredményezett amit már másik szerelővel kellet orvosoltatnom. Telefont miután elhoztam az autót nem vette fel.


Ár

Ahhoz képest amit csinált az autómmal igen, magas. Több kárt okozott mint hasznot. Tanulópénz ez van, utólag sok mindent nem tudsz csinálni, fenyegetőzni maximum. KERÜLJÉTEK EL NAGY ÍVBEN, VALAMI KOMOLY GOND VAN AZ EMBERREL. Olyan pletykákat is lehet halottam másik BMW szerelőtől, hogy súlyos kábitószer problémákkal küzd. Ezt mindenki döntse el, hogy igaz-e vagy sem.


Bejelentkezés

Rögtön fogadott, "Hozd csak az autót, rögtön neki is állok". Lepontoztam mindent, hogy mindenki lássa, hogy kerüldő kategória.



Komment írása



Dinamo123 Elküldve: 2017-04-03 17:25

Ki kellet bírna verni a fogait!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Szabó Zoli (Csepel)