Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi

Ha BMW lennék, akkor is ide akarnék járni.



Hantos Ricsi

Cím:
Budapest, Nagytétényi út 48.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Frank 2016-12-17 17:59-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

A műhelybe lépve hiányérzetem volt, de gyakorlatilag minden volt ami kellett. Talán a márkaszervizek csillogása hiányzott csak.


Hozzáállás

Normálisan fogadtak, és nem néztek ki mert "csak" egy állapotfelmérésre mentem. Úgy vettem észre, hogy ha az autóval foglalkoznak, nem nagyon szeretnek beszélgetni, de ez szerintem érthető.Mondjuk az zavart, hogy érzelmek nélkül mondtak halálos ítéletet bizonyos alkatrészekre. Semmi együttérzés :). Komolyra fordítva, minden alternatívát elmondanak, annak árnyoldalaival, vagy előnyeivel együtt. Profi hozzáállás. Első pillantásra még voltak kétségeim, de annyira elmúltak, hogy a feltárt hibákat végül velük javíttattam meg. Abszolút őszinte, megbízható társaság.


Hozzáértés

Na a hozzáértés itt nem vonható kétségbe. Állapotfelmérésre jelentkeztem be annak tudatában, hogy mi rossz az autón. Gondoltam max. az állapotfelmérés árát bukom el ha ez a társaság is csak a lehúzásokra van berendezkedve. Nagyjából a műhely előtt az első 10 perc alatt, körbesétálva, bekukkantva ide oda, a problémák kb. 50%-a megtalálva. Utána alánézve, felemelve, majd számítógépre téve, megvolt a maradék 50%. Illetve kicsit több mert sajnos találtak olyat is amiről nem tudtam, ráadásul később a csere folyamán be is igazolódott a hiba valódisága. Az igazi nagy probléma, a csúcsok körül volt, ami szerencsére nem lett egy vagyon. Örök hála. Nálam mostantól ŐK a BMW szerelők.


Ár

Nincsenek felesleges emberek, titkárnők, recepciósok stb. Ez az áron is meglátszik. Ha azt írtam, hogy baráti hangulatú a műhely akkor nyugodtan írhatom, hogy az árak is barátiak.Persze annak tudatában, hogy itt nincs toldozás-foltozás hanem szakszerű BMW javítás zajlik.És ami fura volt számomra,aki nagyjából képben vagyok alkatrészárakat illetően,hogy az alkatrészek árai is igen konszolidáltak. Egy barátom az én javaslatomra kért innen is árajánlatot vezérléscserére, majd nagyjából hanyatt esett mert 160ezer forinttal volt olcsóbb az eddig megkérdezettek közül a legolcsóbbnál. Valószínűleg hosszú távon tervez a mester.


Bejelentkezés

Telefonon kerestem a szakit ,akit néhány próbálkozás után el is értem (A helyszínen láttam, hogy állandóan hívják. Ekkor már sejtettem, hogy tudhat valamit.) Időpontot kaptam,és mondhatni, baráti hangulatú légkör fogadott.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi