Káosz a köbönLeier Auto kft. (BMW márkakereskedés, szervíz)

Cím:
Győr, 9024 Győr, Szauter út 9.
Telefon:
06-96-513-213
Web:
http://www.bmw-leierauto.hu/hu_dl/leier_hu/index.html

Értékelés átlaga

1.42

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést areyouscorpio 2017-02-04 09:10-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

műhelyt nem láttam, feltételezem, hogy OK időpont egyeztetéshez biztos nincs megfelelő computerük : )


Hozzáállás

Katasztrófa. Először adtak árajánlatot vezérműlánc cserére. Amikor mentünk, hogy oké az ajánlat és kérnénk időpontot, minek akarjuk a láncot cserélni, elég megfeszíteni, stb. Adtak időpontot, 3 órás munka, délután vigyem, este vihetem. Időpontra vittem a kocsit. Autó megtekintése nélkül: á, ezen nem lehet feszíteni, az első ajánlat a helyes, cserélni kell a láncot, de csak 2-3 hét múlva lesz időpont. Nem tudom, melyik aktuális szerelőnek-munkafelvevőnek van igaza és hogy lenyúlni akarnak-e vagy tényleg cserélni kell a láncot, nem értek a szervizeléshez, mindenesetre a bizalom szintje ezek után a nulla alá esett vissza, így sajnos más szervízt fogok keresni. Külföldön élek, ritkán vagyok itthon, így fontos lett volna az időpont betartása is. Minek időpont egyeztetés, ha az érkező ügyfelet elhajtják. Gondoltam márkaszervízbe viszem a kocsit, ott mégiscsak jobb a hozzáértés. Az lehet, hogy így van, de márkaszervíztől többet várna az ember.


Hozzáértés

Nem derült ki, de ami kiderült, hogy A szerelő szerint A szervíz kell, B szerelő szerint B szervíz, persze az autót egyik sem nézte meg, csak a kocsi adatait. Lol.


Ár

Drágának drága, ami nem lenne baj, ha a hozzáállás és a szakértelem is meglenne.


Bejelentkezés

Időpontra mentem, majd elhajtottak, 2-3 hét múlva tudtak volna felajánlani új időpontot. Mindezt egy 700eFt-os szervíz kapcsán.Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.