Szerviz értékelések » Szerviz lista » Bongo Kft

Korrekt szerviz, ide megyek ha baja van a gépnek.



Bongo Kft

Cím:
Budapest, 1221 Bp. Háros utca 1-2 (volt Hunyadi Laktanya)
Telefon:
+36-20-9-257-955
Web:
http://www.bongo.hu/

Értékelés átlaga

4.57

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést scndr 2010-11-07 10:59-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Jól felszereltnek tűnt a műhelyük, elég tágas, sok autóval be lehet állni, van csápos emelőjük is, motordiagnosztikát is csinálnak. Viszont amikor a feleségem E39-es BMW-jéhez kérdeztem, hogy van-e hozzá alkatrészük, akkor mondták, hogy nem foglalkoznak régebbi modellekkel, csak az újabb szériákkal.


Hozzáállás

Rendesek voltak, míg a kocsimat szerelték, használhattam a wi-fi hálózatot, így tudtam küldeni és fogadni a fontosabb e-maileket a laptopomról, le tudtam ülni az irodájukban. Nem próbáltak átverni, csak azt cserélték ki, amivel gond volt, és a probléma télleg megszűnt. Korrektek voltak.


Hozzáértés

A szerelők ügyesek voltak, elmondtam, hogy mi volt a gond a kocsival, és rögtön tudták, hogy mi volt az oka. Alkatrészük is volt hozzá raktáron, úgyhogy helyszínen meg tudtam várni, amíg elkészül az autóm.


Ár

Csak eredeti alkatrészekkel foglalkoznak, amikor megkérdeztem, hogy utángyártott alkatrésszel mennyibe jönne ki a szervizelés, arról hallani sem akartak, de teljesen igazuk van, jobbak is a gyári alkatrészek. Árban nem tűntek drágának, nekem megfelelő volt az ár.


Bejelentkezés

Telefonon kértem időpontot, megkérdezték hogy mikor tudnám vinni a kocsit, mondták hogy nekik melyik napon jó, hány órakor. Pénteken telefonáltam, keddre kaptam időpontot. Zökkenőmentesen ment dolog.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Bongo Kft