Szerviz értékelések » Szerviz lista » Blau & Weiss Motorsport

Igeretesnek tunik, biztos, hogy meg visszamegyek



Blau & Weiss Motorsport

Cím:
Budapest, 1173. Összekötő utca 1. (Mesterek háza ipartelep)
Telefon:
+36 30 697 6484
Web:
http://www.blauweiss.hu/

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést vsop14 2017-05-19 10:37-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Viszonylag uj cegrol van szo. igy a muhely meg epites, felszereles alatt van, ahogy lattam. Van 2db csapos emelojuk.


Hozzáállás

Maximalisan segitokeszek voltak. Az idopontot mar hetekkel elore leegyeztettem veluk. (E39-en kellett cserelni a 4db elso lengokart, illetve hatul 2 stabpalcat). A megbeszelt idopontra mentem es otthagytam az autot, mivel ez eleg hosszu muvelet. A munkajukkal maximalisan elegedett voltam, elvittek a kocsit probakorre, meg kicsit atneztek. Elmondta a muhelyvezeto, hogy milyen mas problemakat latott meg, amivel foglalkozni kell az auton. Megbeszeltuk, hogy veszek alkatreszt es egyeztetunk egy ujabb idopontot.


Hozzáértés

Nem olyan problemaval mentem hozzajuk, amiben nyomozni kellett volna. Tudtuk, hogy mi a gond es mit kell cserelni. Elmondtak, hogy mit tapasztaltak a probakor es az atnezes soran, illetve, hogy mik szoktak meg tipikus problemak lenni az adott tipusnal, amire figyelni kell. A facebook-os ertekeleseik alapjan valasztottam okat, nagyon sokan dicserik. A tulajdonos nagyon normalis, jo a hozzaalaasa az ugyfelekhez es hajlando veluk leallni par percet beszelgetni, stb.


Ár

Egy egesz napos munkaert 22.000 Ft-ot kertek. Ez szerintem nem sok, foleg, hogy elegge szivas volt a muvelet, mert minden csavar be volt rohadva, ugyhogy nagy kuzdelem volt.


Bejelentkezés

Errol nagyon nem tudok nyilatkozni. Mivel kulfoldrol jottem, igy hetekkel elobb felhivtam oket es egyeztettunk idopontot.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Blau & Weiss Motorsport