Szerviz értékelések » Szerviz lista » BMS Motordiagnosztika

Elképesztõ szaktudas- motordiagnosztika felsõfokon



BMS Motordiagnosztika

Cím:
Érd, 2030 Érd, Rózsa u. 5.
Telefon:
06-30-5988006
Web:
http://injektor.hu/kapcsolat

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést smokie 2017-10-25 22:51-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Viszonylag kicsi muhely, csaladi vallalkozasnak tunik. Elsosorban motordiagnosztikaval foglalkoznak, rengeteg célmüszerük van, amivel nem csak a mühelyben, hanem menetközben is tudjak figyelni a motor mukodeset. Sok muszert sajat maguk fejlesztettek.


Hozzáállás

Nagyon kedvesek es korrektek. Maximalisan komolyan vesznek, nem nagykepuek. Szereles alatt nem maradhatsz ott, de ezt elore meg is mondjak. Van egy csomo ipari titkuk, amit sztem nem akarnak avatatlanok elott alkalmazni... de tenyleg... tuti, hogy igy van. Elkepeszto, hogy milyen celmuszereket es diagnosztikai eljarasokat fejlesztgenek ott, abban a kis érdi muhelyben :D


Hozzáértés

Nagyon ertenek a motorokhoz, az idosebb tulaj gyakran ir szakcikkeket az Autotechnikaba, sot sajat szakmai tudasbazist is fejlesztgetnek. A weboldaluk tele van jo cikkekkel, leirasokkal, amibol rengeteget lehet tanulni. Probauton is tudnak muszeres diagnosztikat csinalni!!!! Ilyet meg markaszervizben sem csinal senki, tudtommal.


Ár

Nekem 60k-ert oldottak meg egy olyan gondot, amibe elottuk 3 szerelo bicskaja törött bele, es nekem kb. 600.000 Ft-ba volt a feleslegesen kicserelt alkatresz (NOX-szuro, katalizator, magasnyomasu pumpa... majd felrobbantam mergemben, mikor megtudtam, hogy mi volt a gond). Elmesélem: N53B30A motorkodu F10-es BMW, magasnyomasu injektoros motor. Szerelohibat vetettek az elozo szervizben (még Nemetorszagban): felcsereltek 2 db steckert, az aktiv motortartobak es a benzintank szellozteto dugojat forditva dugtak vissza. Baromi alattomos hiba, amit 3 "öreg BMW-szaki" sem tudott megoldani, akárhányszor is csinaltak szoftveres hibakodolvasast, alkatreszcseret, stb... A BMS-es sracok magtalaltak.... pedig mar majdnem felgyujtottam mergemben ezt a gyonyoru autot.


Bejelentkezés

Felhivod oket, visszahivnak es egyeztettek idopontot. Eleg elfoglaltak, de korrektul emondjak, hogy mi van.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » BMS Motordiagnosztika