Szerviz értékelések » Szerviz lista » horváth autódoktor kft.

Hát, a rossz szél se fújjon többet feléjük!horváth autódoktor kft.

Cím:
Székesfehérvár, Álmos vezér u. 67,
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

2.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést borbelyi 2017-10-31 13:08-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Jól felszereltnek tűnt, de a vezérlés összerakásához nem volt szerszámuk, csak összejelölgették.


Hozzáállás

A hozzáállással nem volt gond, bár kiszolgáltatott voltam péntek este egy főúton lerobbant, mozgásképtelen autóval. Gyorsan kijött diaggal, de amit megállapított annak igazságában már visszatekintve nem vagyok biztos!


Hozzáértés

Úgy tűnt mintha tudnák, de utólagosan, másik szervízben újra szerelve, s az előző szerelés nyomait látva (vezérlés nem szinkronba összerakva, emiatt (vagy összerakááskor...) olajzócső törés, tömítés helyett tömítőpasztázás, kipufogódob hegesztés helyett cementeléssel tömve, stb.) kétségeim vannak! Ahhoz képest, hogy mindent megcsináltak "hibakód mentes az autó", már hazafele menet megállt (Székesfehérvár-->Fertőszéplak).


Ár

A probléma nagyságához illesztett magas és nem kikerülhető ár, amely nem is lett volna probléma ha megcsinálják az autót, de a 260000 javítás után most végre meg lett csinálva +130000-ba került.


Bejelentkezés

Telefonon, ismerősön keresztül ez gördülékeny volt!Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.Szerviz értékelések » Szerviz lista » horváth autódoktor kft.