Szerviz értékelések » Szerviz lista » 17 BMW Power Szerviz

Nem megyek többet!17 BMW Power Szerviz

Cím:
Budapest, 1171. Budapest, Pesti út 279
Telefon:
06 (20) 964-2429
Web:
www.autószerelők.hu

Értékelés átlaga

1.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Fagott 2018-04-28 16:58-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Személy szerint nem jártunk a műhelyben egyszer sem, mert mindig az utcán kellett hagyni az autót és onnan is vittük el. Állításuk szerint teljesen felszereltek.


Hozzáállás

Először rendkívül szimpatikus volt a fő szerelő,a szaktudásával együtt, de a későbbiekben kinyomta a telefont, nem lehetett elérni és hetek múlva sem hívott vissza. Pedig nagy szükségünk volt akkor rá. Valószínűleg az eltitkolt, előző alkalommal kitört díszrácsunk végett, amiért egy szót sem szóltunk. Fizettünk mindig rendesen és rosszat nem mondtunk neki. Hetekkel később sikerült elérnem, javíttatni szerettem volna vele a hátsó lengéscsillapító torony csapágyat, amit még ők csináltak, és csak 1 héttel később vállalt volna,nekem pedig sos lett volna, mert átszúrta a csomagtartót is. Emellett rendkívül lekezelő volt és flegma, okot nem adtam rá.


Hozzáértés

Első alkalommal ránézésre megmondta, mik a bajai az autónak, ez szimpatikus volt. Ezután sok mindent javíttatunk vele fél év alatt, amik mostanra derültek ki más szerelők által, hogy ímmel ámmal lettek megjavítva, emiatt nagyobb lett a baj. Azt mondtavadjuk el,mert nagyon rohad az alja. Kiderült, egy deka rohadás nincs rajta. Bizonyos alkatrészeket nem egyben cserélt ki, pl.: a spanolót. Az olaj folyását állítása szerint megszüntette, ám még mindig heti 1l olaj elfolyik, azóta kiderült, hogy orrán száján folyik továbbra is az olaj.


Ár

Közepes árkategóriát mondanék, bár ez is relatív. Az autóban sok minden nem lett megcsinálva, aminek az árát pedig kifizettük neki.


Bejelentkezés

Eleinte azonnal, vagy napokon belül elvállalt mindent és gyorsan, még az nap meg is csinálta. De a későbbiekben, mikor az általa okozott még nagyobb kárral vittük volna vissza, amit akkor még mi sem tudtunk, már nem lehetett elérni.Komment írásaMég nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.Szerviz értékelések » Szerviz lista » 17 BMW Power Szerviz