Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.

Csak ha rosszat akarsz magadnak akkor válaszd



Divinyi Autószerviz BT.

Cím:
Gyenesdiás, Hunyadi köz
Telefon:
30/9470349
Web:
www.schmiedmann.hu

Értékelés átlaga

1.57

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést peppe1988 2018-08-09 22:01-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség


Hozzáállás

Kuncsaftokhoz a hozzáállás egy nagy 0. Én összességében majdnem 1 milliót hagytam nála. Akkor telt be a pohár, amikor hiába kerestem telefonon nem vette fel, elmentem személyesen, természetesen megint sok dolga volt, mint általában mindig. Mondta 3 hét múlva keressem. Mondom neki ha már ennyit utaztam menjünk el egy körre vagy hallgassa meg a kocsit hátha tudja mi a hiba. Egyből rávágta, hogy NEM, ő erre nem ér rá!


Hozzáértés

Annyira hozzáértő mint más szerelő. Vagy tudja mi a hiba vagy nem. Kicseréli a jó alkatrészt és a hiba megmarad, kezdődik az egész előröl. Amikor ráköltessz a kocsira 300.000et és a hiba ugyanúgy ott van nem lesz természetes a mosolyod.


Ár

Az eredeti idő 1,5 szeresét írta be és számlázta le, személyesen ott voltam a szerelésnél.


Bejelentkezés

Hiába hívod telefonon nem fogja felvenni, hiába írsz sms-t nem fog válaszolni. De ha mégis valami véletlen folyamán felveszi és kapsz időpontot elviszed a kocsit hozzá és kezdődik előröl a herce hurca. Telefont nem fogja felvenni, max ha személyesen elmész megnézni, hogy hozzányúltak e már a kocsidhoz. Kiderül, hogy 2 hét vagy akár hónap is és csak ott áll a kocsi. És ez csak egy vezérléscsere volt! Még egyszer mondom időpontra mentél.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.