Szerviz értékelések » Szerviz lista » Six-In-Line Kft.

Legjobb BMW Partner szervíz Tolna megye



Six-In-Line Kft.

Cím:
Szekszárd, Őcsény 46.30091, 18.68997
Telefon:
+36705297731
Web:
https://bmwszekszard.business.site/website/bmwszekszard/

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Zsinkapici 2019-02-03 01:02-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

BMW partner Service, minden eszközük megvan az autók precíz és szakszerű javításához, elektronikai problémákkal is foglalkoznak, nem kell külön elektronikáshoz cipelni az autót még külön, melletük lévő műhelyben karosszériás is van. Több csápos emelővel rendelkeznek, BMW szoftveres diagnosztikával.Régóta járok hozzájuk és csak hozzájuk fogok továbbra is! Gyári alkatrészeket a BMW Schneidertől tudnak szerezni(Pécs) ami esetleg nincs nagykereknél, rövid határidővel is akár. csak pozitív véleménnyel vagyok róluk immár 2,5 éve :)


Hozzáállás

Minden problémámmal hozzájuk fordulok, mindenre van megoldásuk, hosszú nyitvatartással, ügyfélbarátok nagyon, várakozó helység sajnos nincs, de minden ott dolgozó kedves segítőkész és PROFI!


Hozzáértés

Minden gondomra egyből tudták a megoldást, elmondták mennyi idő a javítás, mennyibe fog kerülni és mikre számíthatok a késöbbiekben is akár.


Ár

Munkadíj megfizethető, az anyag ár meg mindenhol magától értetődik.


Bejelentkezés

Nekem mindig az első telefonhívásra sikerül elérnem őket és meg is tudok egyből beszélni időpontot, van hogy már másnapra vagy akár aznap is tudnak foglalkozni a kocsival, bár sok a munkájuk így az ellenkezője is néha igaz :S



Komment írása



Bitu79 Elküldve: 2019-02-07 21:07

És épp ezért regisztráltál az oldalra,hogy ezeket leírd.Mondjuk engem nem zavar...Valahol el kell kezdeni,mivel nem rég nyitott.De kicsit klisés az ömlengés a cégről...A BMW Schneider nem kicsit szereti a pénzt...Aki velük kapcsolatban áll nem sokban különbözik.Tapasztalatból mondom

Bitu79 Elküldve: 2019-02-07 21:25

Bocsánat.Néztem közben hogy 2017-ben regisztráltál.De akkor is ez az első komment az oldalon A lényegen akkor sem változtat.Közhelyes az egész mondóka.Legalább leírhattad volna,milyen problámákat oldottak meg az autódon a 2,5 év alatt...Számomra az ilyen értékelések értéktelenek,mivel semmilyen lényeges információt nem tartalmaznak,ami alapján elmenne ide az ember.


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Six-In-Line Kft.