Szerviz értékelések » Szerviz lista » Farkas Zoltán (Kaspi)

A szuper BMW-szerelő



Farkas Zoltán (Kaspi)

Cím:
Paks, Dorogi úti garázssor
Telefon:
06309577359
Web:
-

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Adriano98 2019-03-11 22:44-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Átlagos felszereltségű garázs, bár a látszatnál sokkal több tudással, kitartással és szakértelemmel...


Hozzáállás

Azonnal fogadja a hívást, amint engedi a műhelye kapacitása, azonnal fogad. Minden tudását beveti, sokszor munkaszüneti napokon is dogozik. Amikor rá bíztam a kocsimat, a lehető legnagyobb gyorsasággal és precízséggel állt neki.


Hozzáértés

Szerintem nagyon ért hozzá, legalább is mivel ő is BMW tulaj, így tudja, hogy mihez nyúl. Legalább is E46-nál sohasem nyúl mellé. És ahogy láttam, a fiatalabb BMW generációk (e60,stb.) is gondos szerelőre találnak nála. Szerintem ő is tudja azt, amit egy márkaszerviz.


Ár

Velem nem vetetett új alkatrészt, hanem egyszerűen megjavította azt. Szerintem nagyszerű áron dolgozik, legalábbis munka/ár arányban. Szerintem egy márkaszerviz sem kérne el többet.


Bejelentkezés

Könnyen felvehettem vele a kapcsolatot telefonon, bár a városban sok más autószerelő (és alkatrész-szerelő) is tisztelettel beszél róla, ha ők nem tudják megoldani a problémát, őt bátran ajánllják, ahogyan a klíma-problémámnál is.



Komment írása



Pocses Elküldve: 2019-03-25 15:09

Velem nem vetetett új alkatrészt, hanem egyszerűen megjavította azt. Szerintem nagyszerű áron dolgozik, legalábbis munka/ár arányban. Szerintem egy márkaszerviz sem kérne el többet. szerintem ezt fogalmazd újra. szerintem!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Farkas Zoltán (Kaspi)