Szerviz értékelések » Szerviz lista » Jenei Péter

Kommunikáció nulla, és autóm még mindig rossz.



Jenei Péter

Cím:
Szeged, Dorozsmai út 32.
Telefon:
20/954-5480
Web:
-

Értékelés átlaga

2.28

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést szagabesz 2020-02-07 16:37-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Erről nem tudok nyilatkozni érdemben, mert csak pár percig voltam bent. Egy emelőt és egy aknát láttam, de lehet hogy van több is. Kosz és rendetlenség volt, de ezt látom majdnem minden szervízben.


Hozzáállás

Jenei Péter többször is mondta telefonban, illetve írta SMS-ben, hogy ő fog engem keresni nemsokára, ekkor meg ekkor. Egyszer sem keresett meg vagy hívott vissza! Minden alkalommal nekem kellett őt keresni, pedig lett volna mit mondania nekem, mert történtek fejlemények, csak ő félvállról vett engem.


Hozzáértés

Egy előtte napi használatban lévő E39-est vittem hozzá, mert hirtelen leállt és többet nem akart indulni. Két hétig nem történt semmi, és elvileg utána kicserélte a benzinpumpát de utána se akart indulni. Ekkor telefonon úgy mondta Peti, hogy "elakadt a projekt" de majd folytatják. Ekkor fogyott el a türelmem, ekkor már 3 hete állt nála a kocsi. Ma elmentem érte és elkértem a kulcsát, holnap elvontatom egy másik szerelőhöz.


Ár

Nem kellett fizetni, de nem is történt érdemi munka, az autó ugyanúgy nem indul, mint 3 hete, amikor elvontattam Petihez.


Bejelentkezés

Mivel az autó leállt, így valahova el kellett vontatnom. Persze előtte felhívtam Petit egyezteteni, aki azt mondta, hogy majd csak jövő héten tud vele foglalkozni. Ehhez képest 3 hét alatt semmit nem tudott neki csinálni. Pénzt nem kért ezért a mutatványért.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Jenei Péter