Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.

Nem ajánlom Őket senkinek!!!!



NT Auto Kft.

Cím:
Budakalász, József Attila u. 75.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

2.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Juhi 2011-04-13 09:51-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Természetesen van olyan dolog amit nem tudnak helyben megoldani. Volt olyan tapasztalatom, hogy azért kellett otthagyni az autót pár napig mert nem volt nekik olyan szerszám ami az autómhoz kellett, valahonnan kölcsön kérték és 3 nap múlva már büszkén jelezték , hogy kész van az autóm. (ami persze nem volt kész)


Hozzáállás

A kedvességükkel nem volt semmi baj, segítőkészek voltak, jó fejnek tűntek. Normális várójuk van. De ennyi pénzért lehetnek is jó fejek!!!


Hozzáértés

A hozzáértés hmmmmm!!! Nem akarom szaporítani a szót, úgyhogy röviden leírom mi volt. Elvittem egy problémával az autómat egyszer: csináltak vele valamit azt mondák jó lesz. De nem lett jó! Elvittem másodjára: na akkor már vakarták a fejüket de kitalálták hogy mit csináljanak vele azt mondták 100% ,hogy az a baja kb 25.000 ből meglesz. 3 nap múlva szólnak hogy kész és vigyek nekik 65.000Ft-ot. Azt mondtam ok, ha jó lett az autóm akkor nekem megéri.De aztán..... igen kitaláltátok Visszavittem harmadjára is mert nem lett jó. Természetesen kimagyarázták magukat (sajnos nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz). Akkor kitalálták, hogy kicserélnek egy másik alkatrészt is. Na láááám hát az volt a baja azért még elkértek 45.000Ft-ot. Azóta kerestem egy másik szerelőt, elmondtam neki hogy mit tapasztaltam akkor az autóval és mit ad isten egyből rávágta hogy mi volt a baja, és kb 20.000Ft-ba került volna. Na én otthagytam 110-et. RÖVIDEN ennyi. A többiről is tudnék mesélni de kevés lenne a hely. Csak annyit még, hogy a mai napig fingjuk sincs, egy problémáról amit az autóm produkált. De a másik szerelőm már megoldotta szerencsére.


Ár

Nagyon drágák és nagyon lehúzósak. Sajnos több dolgot is csináltattam velük, tehát nem egy szerelésből vontam le ezt a következtetést. Az óradíjuk azt mondják hogy a legolcsóbb lehet hogy nem tartozik a legdrágábbak közé, de amikor nekem felszámoltak 7 órát egy kb 2-3órás melóra az nem semmi.


Bejelentkezés

Egyből volt mindig időpont, lehet hogy nem aznapra de másnapra biztos volt.



Komment írása



hil Elküldve: 2011-04-13 18:56

Mi volt a baj? Ez azért érdekelne esetleg másokat is a megoldással együtt!
Köszi: hil

Robinson Elküldve: 2011-05-26 23:09

tényleg, mi volt a baja?


Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.