Szerviz értékelések » Szerviz lista » Angyalosi Autoház Kft

Ha jártál itt, máshova nem mész tobbé!Angyalosi Autoház Kft

Cím:
Nagykanizsa, 8800 Nagykanizsa, Teleki u 21.
Telefon:
+3693310339
Web:
http://www.angyalosiautohaz.hu/

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést bmwem5 2011-06-01 20:29-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Márkaszerviz lévén minden rendelkezésre áll ami egy BMW szakszerű javításához szükséges! Nem csak magyar viszonylatban igényes, hanem bárhol megállná a helyét europában!Rutinos szakembergárda várja az igényes BMW tulajdonosokat!


Hozzáállás

Barátságos és hozzáértő a személyzet. Mivel családi vállalkozás, így figyelnek minden ügyfélre! Kaptam tanácsokat is, hogy mivel tudom óvni az autóm állapotát, szóval csak jót tudok róluk mondani! Korrektek, nem az ember lehúzására mennek, hanem az acél, hogy aki egyszer ott járt, soha ne menjen máshova!


Hozzáértés

Eddig minden felmerülő problémámat flottul megoldottak! Volt egy hidegindítási problémám és nem vágták egyből, de belemerültek a leírásokba és gyorsan megtalálták a megoldást! Nem volt hablatyolás, megmondták egyenesen, hogy ilyennel még nem találkoztak, és addig keresték míg meg nem találták!


Ár

Biztos, hogy van olcsóbb garázs ahol megszegelik a gépet, de én adok az autómra és a többi márkaszervizhez képest olcsók! Sőt!


Bejelentkezés

Max. 2 napra adtak időpontot, de amikor sürgős volt probléma, akkor soron kívül foglalkoztak velem!Komment írásaRobinson Elküldve: 2011-06-01 21:05

Ez az értékelés több mint gyanúsan marketing, de azért köszönjük!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Angyalosi Autoház Kft