Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi

Korrekt



Hantos Ricsi

Cím:
Budapest, Nagytétényi út 48.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést K_Gergo 2011-06-01 22:01-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

nem egy 800m2-es üvegkalitkás vérprofi műhely, de olyan nem volt, hogy valamit ne tudott volna megoldani.


Hozzáállás

barátságos, segítőkész, a bajt/tüneteket meg lehet vele beszélni, nem veszi tehernek az ügyfél szakmai érdeklődését, ha igény van rá, magyaráz. amit kiszed megtartja, megmutatja pontosan miért kellett kicserélni; ha meló közben valamit talál, ami csereérett, először szól, utánra rendel; feleslegesen nem vetet alkatrészt, inkább megmondja, hogy nem tudja pontosan mi lehet a ludas, de van terve, és ki is deríti, csak idő kérdése.


Hozzáértés

E46-ban igen tapasztalt, ezen nincs mit ragozni, ha valamit megjavít, az jó is lesz. ha elsőre nem tudja a megoldást, nem ködöl, hülyít. amíg a javítás nem történt meg, nem is kéri a munka árát.


Ár

korrekt, munkadíjat és alkatrész árakat tekintve is. van olcsóbb mindkét tekintetben, de annak tuti megfizeted az árát idővel. eleinte vittem az alkatrészt, de leszoktam róla: megkérdem, hogy az általa kínált lehetőségek közül melyiket tenné a kabrióba, és azt kérem én is. ár/érték arány 5*


Bejelentkezés

eddig többnyire 2-3 hétre kaptam időpontot, de sürgős bajom nem is volt. ahhoz sajnos messze is van. :( ha türelmetlen fajta vagy, inkább add le nála a kocsit, hétvégére ritkán van nála időpont, és egy melót képes szükséges idő háromszorosára húzni - de ez nem baj, alapos. egyszer csúszott ki a megbeszélt határidőből, de legalább előre szólt.



Komment írása



K_Gergo Elküldve: 2012-02-29 16:51

a legutolsó látogatáskor sajnos nagyot csalódtam. 1 hetet töltött ott az autó, és konkrétan több hibával hoztam el az autót, mint amennyivel odavittem. :-/ az olajcsere elmaradt, mert épp nem volt olaj, "majd a jövő héten"...értem én, de ezt ne vasárnap du közölje. ahogy kivettem a szavaiból nem ő istápolta a kocsit, tőle nem is tapasztaltam ilyent soha, pedig sokszor mentem hozzá, minimum szólt, ha valami gubanc akadt - ez ugyanakkor a szememben nem mentség. a kulcsot/forgalmit/pénzt neki adtam le, az ő felelőssége.
Ricsit, mint embert és szerelőt továbbra is becsülöm, mert láttam rajta, hogy neki se tetszik, hogy így alakult, de azóta nem mentem pestre szereltetni.


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Hantos Ricsi