Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.

Midig oda jártam, ezután is oda fogok!



NT Auto Kft.

Cím:
Budakalász, József Attila u. 75.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést vivas 2011-06-14 18:25-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Ami a kocsimnak kell meg van nekik


Hozzáállás

12 éve járok oda, mindig kedvesek és készségesek voltak, ezért a jövőben is oda fogok járni. Nekem eddig 3 BMW-m volt kezdetektől odaviszem a kocsikat, bármikor fogadnak és nem találnak ki hamis hibákat, hanem csak azt cserélik ki amit kell. Eleve a mostani autómat náluk vettem és azóta 12 év telt el, nagyon ritkán megyek hozzájuk mert az autóm rendben van! Nagy előnyük, hogy szervizelés közben maradhatok a kocsim mellett, nézhetem, kérdezhetek, nagyon készségesek. Új kora óta ott szervizelik az autót, én vagyok a második tulajdonos.


Hozzáértés

Ez idáig mindig azonnal megtalálták a hibát, és tökéletesen kijavították. Fiatal a csapat és a vezetőjük hozzáértő.


Ár

Korrektek, adnak kedvezményt és akár vihetem a saját beszerzésű alkatrészeket, nem morognak, természetesen nem vállalhatnak felelőséget az általam vitt alkatrészek után, de az már az én bajom. Nem zsebbe nyúlósak. Mindig kérek előzetes árajánlatot a várható alkatrészekre és munkadíjákra külön-külön, így eldönthetem, hogy én szerzem be az alkatrészeket vagy rájuk bízom a beszerzést is.


Bejelentkezés

Mivel már 12 éve járok oda, vagy telefonon jelentkezek vagy személyesen megyek, ha ráérnek általában rögtön fogadnak, illetve kapok időpontot.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.