Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.

Második, egyben utolsó látogatásom.



NT Auto Kft.

Cím:
Budakalász, József Attila u. 75.
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

2.42

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Robinson 2012-03-18 14:54-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Úgy gondolom jól fel vannak szerelve, de nem volt lehetőségem ezt felmérni. Mondjuk ez úgy gondolom szerencse, hiszen nem volt rá szükségem :)


Hozzáállás

Nos... Megdöbbentően jófejek! Palotai úr nagyon barátságos, közvetlen, szívesen beszél vele az ember, nagyon készséges odafigyel rád stb. stb. A problémám viszont az, hogy csakúgy mint régen az nt találkozó alkalmával, most is olyan költségek merültek fel - szóban -, amik feleslegesnek bizonyultak. Bár most ez csak 26e forint többletköltséget jelentett volna, a tizenezer forintos csapágyam cseréjére levetítve (én vittem volna a csapágyat).


Hozzáértés

A hátsó ablakok becsípődésgátlós kédereit cseréltettem velük, ami viszonylag gyorsan ment. A sofőr oldali ablakemelőm nem jól lett berakva, így ferdén húzza fel az üveget, és szelel nagy sebességnél, ami nagyon zavaró. Kasza Iminél vettem az emelőt, és volt már berakva jól, csak egyéb okok miatt újra ki kellett venni, másodjára meg már rosszul lett visszarakva. Szóval ezt szerettem volna megigazíttatni velük (hiszen tudom, hogy jó), de sajnos nem sikerült (de kiszámlázták) Azt mondták, hogy lóg, mert bontott, és azok szoktak. Én ilyenről még nem hallottam. Az ablakemelő vagy leszakad vagy nem, de nem lóg. A kormányátvezetőmet is cseréltettem, mert elszakadt. Szegény srác kb. fél órát töltött vele, közben pedig könyvből olvasták mit-hogyan kell :/ Ez erősen meglepett.


Ár

- Becsípődésgátló ablakemelőkéderek berakása - Bal első ablakemelő megigazítása - Kormányátvezető cseréje 17000 forintot fizettem úgy, hogy minden alkatrészt én vittem, és a bal első ablakemelőmet NEKIK nem sikerült megjavítaniuk. Én még SOHA nem kértem pénzt olyan dologért, amit nem tudtam megjavítani, és nem is fizettem ilyenért. Mély felháborodottság és csalódás!


Bejelentkezés

Odaszóltam, és még aznap tudtak fogadni.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » NT Auto Kft.