Gyorsak, hatékonyak - de balekoknak nem ajánlom



Autó-Doktor Horváth Kfc gyorsszervíz & shop

Cím:
Siófok, 8600 Siófok-Kiliti, Papfődi u. 1.
Telefon:
+36 84 519 219
Web:
http://www.auto-doktor.hu/

Értékelés átlaga

4.28

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Coyote 2012-05-07 19:16-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Teljesen profin felszerelt műhely. Teljeskörű szolgáltatást nyújtanak. A boltjukban jó minőségű kenőanyagok, gumik, és a homasitás gagyi cuccok is megtalálhatók.


Hozzáállás

Odafigyeléssel, VEVŐKÉNT kezelnek, azt éreztetik veled, hogy igenis felfogták, hogy belőled élnek, és fontos vagy. Segítőkészek, akár információkat is szolgáltatnak, pusztán szívességből. Bátran lehet kérdezni tőlük, nem úgy néznek rád, mintha hülyeséget beszélnél (még ha ezt is gondolják talán). Úgy látom, felfogják, hogy nem mindenki autószerelőként végzett... Drága hiba esetén előbb felhívnak, nem hoznak kellemetlen helyzetbe a többletfizetés miatt. Az viszont igaz, hogy megpróbáltak 20 másik hibát feltüntetni, és egy alap kerékcserénél átvizsgálják az autót, feltöltik a folyadékokat, kivéve, ha külön szólsz, hogy ne tegyék. Ez a lehúzós része sajnos, de csak első alkalommal veszi be az ember. Továbbá szeretik a cserére még nem igazán érett alkatrészt javításra/cserére javasolni...


Hozzáértés

Értik a dolgukat, és ha valami nem menne fejből, akkor tudják hova nyúljanak (BMW adatbázishoz van hozzáférésük). Rutinos szerelők, nem pályakezdők pörögnek a műhelyben (ahova egyszerre akár 5-6 autó is befér, szóval elég nagy)


Ár

FONTOS: rögzített árakon dolgoznak, akár BMW-d, akár Szutyukid van. Tehát egy olajcsere vagy lengéscsillapító-csere, bármi hasonló sztenderd tevékenység ugyanannyiba kerül minden típuson. Ez sokszor áldás (egyetlen beavatkozásnál biztosan) sokszor viszont lehúzós: ha túl sok különféle melót kapnak egyszerre, akkor nem számolják egybe, ahogy egy privát autószerelő tenné, hanem tevékenységenként külön számlázzák!!! Ezzel vigyázni kell. Példa: ha féket cserélnek és lengéscsillapítót: azt nem veszik figyelembe, hogy a művelet egy része (kerék levétele, visszaszerelése) ugyanaz. Teljes munkadíjat fizetsz mindkettőért. Nem túl rugalmasak, de azért lehet velük néha "okosba" egyezkedni. A fenn említett "cseréljetek kerekeket" --> "ellenőriztük a fékeket, feltöltöttük az ablakmosót is, stb" lehúzós csomagok nem túl szimpatikusak, legalább előre illene figyelmeztetni a vevőt rá. A hölgyek számára biztosan kényelmes megoldás persze...


Bejelentkezés

Nagyon rugalmasak, és ami a legfontosabb: szombaton is nyitva vannak! Emiatt +10 pontot adnék nekik, ha tehetném!



Komment írása



Attila74 Elküldve: 2012-05-08 05:21

Hát nem tudom.... én biztos nem vinném olyan helyre az autóm, ahol kérdezés nélkül cserélgetnek arra még meg nem érett alkatrészeket. Meg csak az első alkalommal veszi be az ember?
Lehet, hogy rosszul fogalmaztál, de a fentiek alapján én 3-nál jobb értékelést nem adtam volna.

Coyote Elküldve: 2012-05-08 07:00

Ahogy írtam: nem cserélik, csak cserére javasolják! A te előzetes beleegyezésed nélkül nem tesznek ilyet. A folyadékszint feltöltést és általános ellenőrzést szokták csak megjátszani automatikusan, de az meg kb 2000 Ft pluszt jelent.