Siófok környékiek BMW márkaszervíze!



Tóth Zoltán Autójavító Kft. (BMW szervíz)

Cím:
Siófok, 70-es főút 109km (MOL kút mellett)
Telefon:
+36 (84) 310-465
Web:
http://www.cegkereso.com/show_ceg_8300.html

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Coyote 2012-05-07 19:30-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Nem láttam hiányt semmiben, kb. 6 autónak megfelelő a műhely, emelővel, stb-vel. Hibakódot tudnak olvasni, BMW-re vannak specializálódva. Még nem találtam olyan problémát amiben ne tudtak volna segíteni.


Hozzáállás

Barátságosak és kommunikatívak, már az első alkalommal tisztességesek voltak, amit azzal hálálok meg, hogy visszajárok hozzájuk. A BMW-s pecsétjeik töltik meg a szervízkönyvemet... Ha extra költség van, felhívnak, mielőtt belehúznak. Nagyon korrektek a hibafeltárásokkal - nem akarnak veled mindent cseréltetni, inkább szólnak, hogy mi tűnik hibásnak, használtnak, és mennyire komoly probléma az, hány km-t bír még, illetve milyen olcsóbb megoldás lehet rá. Nem fáznak az utángyártott alkatrészektől sem, sok tapasztalatuk van velük.


Hozzáértés

A húszéves BMW-ktől a legújabb modellekig mindent látni náluk, a pár éves modelleknek is ismerik a leggyakoribb hibáit. Az E46 a kisujjukban van, nem nagyon lehet őket meglepni új problémákkal.


Ár

Korrekt árakon dolgoznak, "okosba" lehet pár dolgot intézni, hozott anyagból is dolgoznak (persze kevésbé szívesen). A hivatalos BMW márkaszervízekhez képest jóval olcsóbbak az órabérek. (Ők ilyen fél-hivatalos márkaszervíznek számítanak, a cégérre is a BMW van csak kiírva, de az emblémát nem használták fel, gondolom nem véletlenül.)


Bejelentkezés

Azonnali beavatkozás esetén is lehet rájuk számítani - talán egyszer volt olyan, hogy csak 2 héttel későbbre kaptam időpontot, abban az időszakban teljesen el voltak havazva. Általában nyáron vannak fullon. Sajnos szombaton nincsenek nyitva.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.