Szerviz értékelések » Szerviz lista » Budapest Motors

Soha semmilyen körülmények között még1x



Budapest Motors

Cím:
Budapest, 1033 Budapest Szentendrei út 63
Telefon:
-
Web:
-

Értékelés átlaga

1.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést madafakaG 2012-05-10 12:38-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Fullos BMW szervíz, legújíbb modellek (autók és hölgyek tekintetében)


Hozzáállás

"csók" alapján kerültem ide, egy 2000-es évjáratú 7-sel... korrektek voltak, de mivel nem öltöny-nyakkendőben jelentem meg nem nagyon foglalkoztak velem... (Bezzeg a rövidgatyás trikós rómait azonnal kiszolgálták, tény, hogy vagy 300.000ért vitt alkatrészt (szítyorból fizetett))


Hozzáértés

Kiválló, meglátták bennem a hülyét, turbó felújítás után nem ment a kocsi, ellenben okádta a füstöt, elbicegtem vele hozzájuk... közölték, hogy elment avezérlés és elverte a szelepeket... (a motor ilyen esetben ugyebár többet nem indul el) felértékelte a verdát és már vette volna be vagy felajánlotta a félmilliós javítást (amit nem kértem)... Hazafelé már csk 6 hegerem ment, elbicegtem egy Bosch szervízbe: a hibát egy rosszul meghúzott bilincs okozta a turbó nyomó oldalán, a 8 hengerből 2ről valahogy lelazult a befecskendezők csatlakozója... 20ezerből kész is lett a kocsi... soha többet BMW márkaszervízbe...


Ár

Milliókért a pokolba... 300-500 ezeret szerettek volna hengerfej cserére, ám a hibát egy laza bilincs okozta (mindent zsebbe) ami röhej, hogy a 12 éves 7-esre is 13-15 ezer közötti a rezsióradíj (mérnöki óradíj 7500 és lássukbe nem rakétamérnökök dolgoztak a kocsin) Garis kocsira varázsolták volna ki az alkatrészt, ami az enyébe került volna.... ISTEN HOZOTT Magyarországon!


Bejelentkezés

Nem volt probléma, bár éreztették velem, hogy a szalon nem nekem szól...



Komment írása



vivaladiesel Elküldve: 2012-05-21 12:36

Mit vártál egy márkaszerviztől!? Komolyan?


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Budapest Motors