Ide se megyek többet



Tóth Zoltán Autójavító Kft. (BMW szervíz)

Cím:
Siófok, 70-es főút 109km (MOL kút mellett)
Telefon:
+36 (84) 310-465
Web:
http://www.cegkereso.com/show_ceg_8300.html

Értékelés átlaga

2.28

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést farkasdavid 2012-06-14 09:25-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Jó.


Hozzáállás

Akármikor odamentem, mindig át akartak verni, direkt megkérdeztem kipufogó és ablakemelő javításnál, ha máshonnan rendelem az alkatrészt beszerelik e szónélkül, majd először megjátszották velem, h a kipufogót amit rendeltem visszaküldették, majd megrendeltették a sajátjukat, majd az ablaknál is ugyanezt akarták, mert amit én rendeltem "azt ők az én helyemben nem tennék bele", de berakattam, fele annyiért rendeltem mint amennyi ott lett volna, és lám semmi baja. Plusz odarendelnek 9re, és az egész brigád, átmegy kávézni a MOL-kútra, én meg ott állok egyedül. Szarházi egy banda, a főnökkel az élen, aki alkesz :D


Hozzáértés

Átlagos.


Ár

Kibaszott drágák.


Bejelentkezés

Nem volt, gond, mert sztem már kutya sem jár hozzájuk.



Komment írása



vivaladiesel Elküldve: 2012-06-14 09:43

Ez a siófoki Bmw szerviz tényleg elég lehúzós banda lehet... Ez már a 2. negatív értékelés róluk!
Egyébként a Balaton (heck, langyos sör, zimmerfráj ) környékén inkább Divinyi Józsit érdemes felkeresni ha gond van a vassal. Gyenesdiás, Kossuth köz.

farkasdavid Elküldve: 2012-06-14 12:45

Az előző hozzászóló nem tudom miről beszél, mert nekem volt olyan (E46 320d), h magától elkezdett villogni a helyzetjelző, levittem Siófokra, semmi baja azt mondták, jöjjek vissza mikor villog, és akkor ráteszi a gépre, elindultam haza, majd az enyingi körforgóban elkezdett villogni a négy index, visszamentem, rádugták de nem tudtak mondani semmit. Az olcsóságról meg annyit, h 10000HUF plusz ÁFÁért dolgoznak a fiúk, magyarul 12700HUF nem vmi emberbarát, főleg, ha egy ablakszerelésnél, fél órán keresztül ott gugolnak az ajtó mellett ketten, és magyaráznak, h ezt ők nem tennék be a helyembe, amit nem ott vettem ablakemelő szerkezetet és kifizettetnek velem 20000HUF-ot másfél óra szarakodásért, amit 3/4 óra alatt meg tudtak volna csinálni.

Coyote Elküldve: 2012-08-15 14:39

én hozzájuk járok, mert teljesen meg vagyok velük elégedve.

A hozzáértésüket nem nevezném átlagosnak, viszont azt előre jelezték nálam is, hogy nekik az alkatrészeken hasznuk van, ezért vagy kurva olcsó az óradíjuk és átlagosak az alkatrészárak, VAGY te viszed az alkatrészt, de akkor az óradíjon kell keresniük. Persze neked biztosan az tetszene, ha ingyen, vagy egy pár száz forintét szerelnék az autódat.

Javaslom, hogy vegyél inkább Ladát, és vidd el a sarokra a Lajosbához, aki két kisfröccsért kipucolja a motort...

Drága a szervíz, bezzeg a BMW jelvények közé jól esik beülni, mi? Ősmagyar mentalitás...