Szerviz értékelések » Szerviz lista » m_attila

A vevőért mindent!



m_attila

Cím:
Szombathely, Szombathely
Telefon:
06203264882
Web:
www.bimmerportal.hu

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést zoliika 2012-06-21 22:46-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Minden ami kell megvan,jól fel van szerelve.


Hozzáállás

Attilát itt ismertem meg a fórumon 2 éve és egy nagyon közvetlen,barátságos,segítőkész emberként ismertem meg.Gyakorlatilag majd egy éven át csak írogattam neki,hívogattam a "hülyeségeimmel" traktáltam mindig segítőkész volt akár vasárnap este is felvette nekem a telefont és ellátott tanácsokkal.Pedig egy évig csavart sem vettem tőle ,mert nem volt szükségem alkatrészre.Na,ez nem mindennapi!


Hozzáértés

Szerintem egy öreg "cápában" fogant a Krisztián(szerelő). Pontos ,gyakorlatias,biztos kézzel nyúlt mindenhez.Tényleg Ő egy BMW szerelő és mindent tud erről a márkáról.


Ár

Lehet velem van a gond és rosszul tudok informálódni az árakról,de amikor Attilától alkatrész árajánlatot kértem,nem találtam olcsóbbat.A szerviz díjak?Végiggondolva a tegnapi napot(termosztát cserék,komplett fékrendszer csere,fékolajcsere,hűtővíz csere,difi és váltó olaj csere,izzító gyertyák+vezérlő,szívósor tisztítás,intercooler kipucolás,motordiag)hát ennyi pénzért nem dolgoznék egy műhelyben egész nap.Kiemelkedően baráti áron dolgoznak!


Bejelentkezés

Rugalmasak nagyon.Kétszer voltam náluk eddig.Én mondtam mondtam egy időpontot ,nekem ekkor jó........ és Attila erre "jó gyere".



Komment írása



m_attila Elküldve: 2012-06-29 00:01

Nagyon szépen köszönjük..

"csak a sör miatt"

zoliika Elküldve: 2012-06-29 09:31

Bitte schön!


Szerviz értékelések » Szerviz lista » m_attila