Szerviz értékelések » Szerviz lista » PollTom Kft.

Merem ajánlani



PollTom Kft.

Cím:
Budapest, VIII. ker. Asztalos Sándor u.7
Telefon:
06/1-216-44-88, 06/20-389-24-55 (bármikor hívható)
Web:
www.polltom.hu

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést bmwszabi 2010-10-14 13:46-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Voltam eddig náluk vagy négyszer, M6-tól kezdve M5, e36, e46 mindenféle gép volt ott, én úgy láttam mindenre van nekik felszereltségük.


Hozzáállás

Velem eddig nagyon normálisak voltak mindig.


Hozzáértés

Őrült nagy gonddal nem kellett még szerencsére hozzájuk látogatnom, inkább pár alkatrészért, meg átnézetésért mentem, de nekem az jött le (figyelve a többi ügyfél reakcióit is), hogy értenek hozzá. Annyi, hogy legutóbb volt 2 új arc a szerelőbrigádban, előtte mások voltak, nem tudom, azokkal mi lett.(lehet szabin voltak)


Ár

Honlapjukon vannak árak, ez pozitív. (többi szervíz oldalon nem találtam ilyet) Nincs összahasonlítási alapom sajnos. De lehet velük picit alkudozni. Legutóbb átnézték nekem a kocsit, összeírtak 300.000- Ft-nyi alkatrészt. Csak lestem, ok az én kocsim 18 éves, meg 250.000 km-t futott. Viszont pozitív volt, hogy nem akarták rám tukmálni, bekarikázták a kinyomtatott ajánlaton, hogy mik a tényleg cserélendő cuccok, és azokról én is tudtam. Korrektek voltak. Volt olyan alkatrész, gyári új, amit annyiért adtak, mint egy bontó a bontottat, és még be is szerelték. (dobbetét) De alapvetően szerintem ők is könnyen összeírnak dolgokat, hogy ezt kell meg azt kell cserélni. De normálisak!


Bejelentkezés

Volt, hogy zárás előtt hívtam őket, hogy egy negyed óra múlva érnék oda, megvártak.



Komment írása



hil Elküldve: 2010-10-17 16:28

3x voltam náluk. 1:motor tömítéseket, váltó bakot, szimeringeket, 2:difi és hosszlengőkar szilenteket, 3: olajteknő tömítést cseréltek, ez utóbbiból valamiért hűtő csere is lett. A rosszat megkaptam, de nem vagyok biztos abban, hogy tényleg lyukas??? A hozott alkatrészt nem szeretik, magasabb akkor a beszerelés díja.A náluk vett alkatrész a Teile árakon van, ÁFA nélkül. Olajcserét is csináltak a motorban (szűrővel együtt) azokat vittem, az árból tudtam alkudni. Velem korrektek voltak, gyorsan dolgoznak, ott lehet állni az autó mellett, szerintem értenek is hozzá, szerszámozottságuk jó, bár nem láttam náluk futómű állító padot, azt nem is csinálták meg. Én elkégedett voltam velük, meg nekem közel is van.

Robinson Elküldve: 2010-10-17 16:33

Hil, ezt nyugodtan leírhatod ám egy saját értékelés formájában is, hagy gyűljenek a csillagjaik


Szerviz értékelések » Szerviz lista » PollTom Kft.