Szerviz értékelések » Szerviz lista » F1 Gumiszerviz XVI. ker

Futóműállítást ITT??SOHA!!!



F1 Gumiszerviz XVI. ker

Cím:
Budapest, 1163 BP. Újszász u.1-3
Telefon:
+36 1 403-4511
Web:
http://www.f1szerviz.hu

Értékelés átlaga

1.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést HARLEM 2012-09-19 15:24-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Felszereltségre egész profinak tűnik...


Hozzáállás

Nagyon kedvesek voltak, de ez sajnos kevés...


Hozzáértés

Pár hete elmentem sima első-hátsó futóműállításra. Amióta megvettem a E46ci (1éve) nem volt még futóműállításon, nem húzott semerre, a hátsó gumik kicsit félrekoptak csak, ez volt az oka hogy elvittem. Nos kb 40perc alatt megvoltak...nagyon örültem 6ezer Ft volt. Kifordultam a főútra a kormány jobbra áll a kocsi balra húz erőteljesen, visszamentem rögtön, újra 40perc most balra áll a kormány és mindig balra húz el a kocsi...mennem kellet dolgozni ezért másnap mentem vissza...megint 40perc...kormány jobbra..és jobbra is húz....kicsit kezdtem ideges lenni...visszamentem. Egy másik gumis csinálta a következő állítást....40 perc kigördültem....kezdtem örülni a kormány nem áll el...de még mindig jobbra húzzzzzzzzz....visszamentem....ÚJRA BEÁLLÍTOTTÁK..MOST A KORMÁNY KICSIT JOBBRA ÁLL...ÉS JOBBRA HÚZ MINIMÁLISAN....ENNYIT TUDTAK MEGCSINÁLNI...ELVITTEM A 15.KERBE NONSTOP GUMISHOZ...AZONNAL ELSŐRE SIKERÜLT NEKIK....AZÓTA TÖKÉLETES!!!


Ár

OCSO...és szar


Bejelentkezés

4napra kaptam időpontot



Komment írása



Coyote Elküldve: 2012-11-21 15:16

óóó mennyi gyorsszervízben voltam már, ahol nem tudtak futúművet állítani... nem értem miért ruháznak be többszázezres (milliós?) készülékekre, ha az emberek nincsenek normálisan kitréningelve...

Pistamann Elküldve: 2012-11-21 15:20

Nem tudom mi van az autószerelő társadalommal, minden tízedik csinál meg egy adott munkát rendesen, lelkiismeretesen. És mindegyik ezzel kezdi "ki csinálta ezt a szar munkát?" A fútóműről nem beszélve.

Coyote Elküldve: 2012-11-21 17:12

úgy látom, hogy van aki a motorhoz és hajtáslánchoz ért, de egy centírozást már necces rábízni. Aztán van, aki csukott szemmel centíroz és belövi a futóművet tökéletesen, de a motorhoz hülye.
Aztán van az, aki mindkettő fentit meg tudja oldani, de összeolajozza a vajbőrt.
És végül van az, aki mindenhez ért és szépen dolgozik, de átbasz.

Ja és mind a 4 fenti kategória kurva drága


Szerviz értékelések » Szerviz lista » F1 Gumiszerviz XVI. ker