Szerviz értékelések » Szerviz lista » Majercsikék

Egy szerviz ahol érted vannak!



Majercsikék

Cím:
Budapest,
Telefon:
06203450059
Web:
-

Értékelés átlaga

5.00

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Zsolesz 2013-01-10 18:59-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

A műhelyük jól felszerelt,több beállós nem az a "sufnituning" típusú. Ahogy láttam versenygépet is építenek úgyhogy valószínűleg értenek ahhoz amit csinálnak. A régitől a legújabb Bömbiig mindent javítanak,sok autó van náluk számomra ez azt jelzi jó szerelők. A pesszimistáknak pedig valószínűleg azt,hogy szar autó a BMW, de mi tudjuk hogy nem az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hozzáállás

Volt dolguk elég amikor a problémámmal megjelentem. Nekem a Majercsik Józsival sikerült beszélnem. Végighallgatott majd mondta várjak kb. öt percet és jön. Tényleg öt perc volt, megnézte a kocsit és kb. két perc múlva végzett vele.


Hozzáértés

Látszik,hogy BMW-n nőttek fel. Tudják mi hol van és mi miért jelez és ennek mi a megoldása. Szerintem nagyon vágják a dolgokat.


Ár

Amit nekem kellett csinálni azért nem akart pénzt elfogadni. Adtam 2 ezret így rendben voltunk. Mivel később lesz majd szervizem 11000 km múlva első fék, kértem árajánlatot. Ha tárcsát is cserélni kell akkor 100.000-ból megvan. Természetesen ez gyári nem valami után gyártott szar. Ami szimpatikus volt az a "Ha" szócska. Tehát nem minden áron új tárca,csak ha kell. Na ez a nem mindegy.


Bejelentkezés

Én oda mentem és beszéltem velük. Igaz akkor nem volt eget verő problémám (hibakód kiolvasás). A nagyobb szervizre úgy egyeztünk meg hogy előtte 1-2 nappal jelentkezek be és meg tudják csinálni. Szerintem ez teljesen rendben van.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Majercsikék