Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.

Nagy részük van abban, hogy hű vagyok a márkához



Divinyi Autószerviz BT.

Cím:
Gyenesdiás, Hunyadi köz
Telefon:
30/9470349
Web:
www.schmiedmann.hu

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést arthurkiraly 2013-01-30 01:02-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség


Hozzáállás


Hozzáértés


Ár


Bejelentkezés



Komment írása



arthurkiraly Elküldve: 2013-01-30 01:04

Jók, korrektek és a Wallisnál és a Racknál lényegesen olcsóbbak. Nekem pedig ennyi elég.

Robinson Elküldve: 2013-01-30 09:03

az értékelésbe miért nem írtál semmit? bekapálni mindenhova az 5 csillagot nem túl meggyőző...

arthurkiraly Elküldve: 2013-01-30 10:24

Mert a másik értékelésbe írtam egy hosszú (talán túl hosszú) megjegyzést és nem akartam megismételni, másrészt így is úgy látom, hogy páran kételkednek a leírtakban, akkor meg minek.

si3rrabravo Elküldve: 2013-01-30 23:15

Jaja és csak azért regisztráltál ide, hogy ezt elmondhasd! Nulla hozzászólás 1-2 napos reg és csodálkozol, ha hitetlenkedünk egy ilyen "elfogult" bejegyzésen?

arthurkiraly Elküldve: 2013-01-31 10:57

Igen, ezért regisztráltam. Az E90 professionál cd-hez kerestem valami leírást, hogy lehet-e javítani a pixelhibát házilag. Így akadtam az oldalra, illetve a szerelők listájára. Láttam a Divinyiről a véleményt és nem értettem vele egyet, ezért regisztrálta és írtam le a véleményemet. Elfogult? Lehet, de akkor is ez a véleményem a Józsiékról. Ha majd valamit elront akkor más lesz. De egyenlőre Ő rakta rendbe a kocsimat amikor legszívesebben felgyújtottam volna, a RACK hibája után.
Igazából csak azt nem értem, hogy mi a hihetetlen abban amit leírtam? Az, hogy korrekt és jó szerelő, az egy vélemény, amit lehet cáfolni, meg nem is kell elfogadni.
Magyarázkodni meg nem fogok, hogy miért ez a véleményem, legfeljebb sajnálom, hogy a te szerelőd esetleg nem ilyen. (bár lehet, hogy igen, én nem ismerem)

si3rrabravo Elküldve: 2013-01-31 12:44

A másik értékelés részleteiben, amit pneurob "készített", alatta ott szerepel a hozzászólásod már "arthurkiraly" néven , amely közel azonos részleteket tartalmaz, mint a pneurob által korábban leírt műhelybírálat.

Az hogy nekem meg milyen szerelőm van, az meg hogy jön ide?

Ha multiaccolsz, legalább csináld ügyesen! Amúgy nincs problem, biztosan jó arcok vagytok, meg legalább pneurob néha írogat is a fórumba!

arthurkiraly Elküldve: 2013-01-31 13:35

Az értékelésemet a pneurob értékelésére érkezett reagálások alapján írtam, kiegészítve a saját tapasztalataimmal. Nem értem miért baj ez? Vagy neked mért fáj? Ha más tapasztalatod írd meg.

"Az hogy nekem meg milyen szerelőm van, az meg hogy jön ide?"
Itt arra próbáltam célozni, hogy ha te meg vagy elégedve a szerelőddel és azt látod, hogy a vele kapcsolatos véleményekben kételkednek, akkor talán te is megírod a tapasztalataidat, hogy alátámaszd vagy cáfold másokét. Én ezért regisztráltam. De nem vagyunk egyformák.

Lehet itt az oldalakon más fórumokban is csak én dicsértem. Sőt más oldalalak fórumaiba és a népítéleten is csak én értékelem.

Egyébként ez volt a Józsi korábbi autója. Tudom ez semmit sem jelent, Remélem legalább abba meg tudunk egyezni, hogy ez azért szép

http://indafoto.hu/michael/ima...79b94/user




arabsejk Elküldve: 2015-05-27 20:06

Külföldről mentem hozzá, az autó előző gazdája is vitte oda már. Sok jót hallottam róla. 3 héttel előre foglaltam időpontot mert a fékkel gondok voltak (utólag kiderül, hogy a devander), illetve nem nyílt a csomagtartó. A megbeszélt időpontban az alábbi választ kaptam: "Nem tudom mikor lesz időm itt van 5 olajcsere gyere vissza később" ezek után ott hagyta a két alkalmazottját és elment valahova. Később visszamentem, sehol nem volt. Ellenben az olaj csere jó bolt, mert 60 ezer Forintért csinálták az előttem lévőnek. Ezek után ott hagytam őket.
A történethez hozzátartózik, hogy amit az előző tulaj csináltatott meg a futóművön és számlája volt róla, hogy új alkatrész került az autóba. Érdekes módon cseréltük és bontós megjelölés volt rajta. Ergo kiszámlázta az újat a bontottat meg belebaszta.
Összességében nagyon inkorrekt a hozzáállás. A két szerelő közül a szakállas vékony nagyon kedves és normális volt.
Ellenben a "mester" ha látom még egyszer garantálom, hogy szervezek neki egy randevút Istennel.


Szerviz értékelések » Szerviz lista » Divinyi Autószerviz BT.