Szerviz értékelések » Szerviz lista » Magisz Kft.

Nem csak a csillogó új autóké a világ!



Magisz Kft.

Cím:
Nyíregyháza, 4400 Nyíregyháza Debreceni u. 233.
Telefon:
06 42 596 236
Web:
info@bmw-mag3.hu

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést bmw520ds 2013-02-01 16:52-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Van ott minden amire szükségük van. Igen, van megfelelő emelő, pár darab. Láng hegesztő, hidraulikus prés, gumiszerelő masina, futóműállító pad, karosszéria javításhoz szükséges dolgok, festőkamra, klíma töltő berendezés, de pl. teljesítménymérő pad nincs. Nem is szükséges. Viccet félre téve, amit tudniuk kell, azt tudni fogják a szerszámaikkal és a hozzá való szakértelemmel...


Hozzáállás

Én szerencsés helyzetben vagyok! Szinte mindenkit ha másképp nem is, de látásból ismerek, míg másokkal beszélgetni szoktunk, megint másokkal összejárunk. A legapróbb és legnagyobb problémáimra is odaadó munkát és szakértelmet kaptam Tőlük. Nem dobnak ki mert nem F szériás kocsival keresem fel a szolgáltatásukat, hanem figyelembe véve a kocsi korát, olcsóbb óradíjjal, kedvezményes GYÁRI alkatrészekkel próbálják meghálálni, hogy felkeresem Őket! Sosem próbálnának meg átvágni, mert tudják jól, a mai világban csak úgy lehet bizalmat kiérdemelni, ha rá is szolgálnak! Szerintem nem kell kedvesnek lenni! Kedves a biztosítási ügynök, kedves a főnököm, kedves az APEH telefonos alkalmazottja, de mégis kihasznál, ráadásul mosolyogva! Nem kell kedvesnek lenni, végezzék a munkát a legjobban és leggyorsabban a legnagyobb szaktudásuk ráfordításával és ha ez megtörténik, kedves lesz velük mindenki, amiért lehetnek kedvesek, de előre minek?


Hozzáértés

Ez egy nehéz kérdés! Az én öreg autóm nem kihívás manapság senkinek. Viszont: F10, F01, F30, E60, E65, X5, X6, GT vannak túlnyomó többségben. Volt szerencsém két, fél napot bent a műhelyben eltölteni, nézelődni nem tökölnek, kell a hely, mert sorban állnak ezek a modellek az udvaron. Ha nem tudnák hova és miért kell nyúlni, nem csak az ügyfelet bosszantanák és nem csak a helyet foglalnák feleslegesen ezek a kocsik a műhelyben, hanem egymással is kibabrálnának! A technika rohamosan fejlődik, logikus hogy mindenkinek, mindig van hova fejlődnie! A kérdés: Akar-e? Ha egy feltett kérdésre nem tudom a válasz -vagy logikus és szakszerű válasz érkezik, megadja erre a feltett kérdésre: első kézből a választ.


Ár

Az alkatrészek árát a Fórumra és a nevemre is hivatkozva bátran kérdezhetitek, létezik kedvezmény ha ott szereltetitek be, természetesen gyári alkatrész garancia van rá! Létezik mindenre megoldás, csak kérdezni kell!!! Ez ügybe Ster Miklós Szervízvezetőt kell keresnetek és Tőle kérhettek árajánlatot javításra is. Semmivel nem magasabb a költség, ha azt vesszük hogy elsőre, tökéletes megoldást kapunk, ami akár a szervizkönyvbe is bejegyezhető. Erre persze nem mindenkinek van igénye, mint ahogy a gyári szervizszolgáltatásra sem. Természetesen külön kérésre ott lehet lenni a munkafolyamatnál, de a saját testi épséget és másét is meg kell tudni óvni, balesetveszélyes lehet, és azért nem illik feltartani a munkáját végző szerelőt sem a munka rovására!:)


Bejelentkezés

Ez kb. olyan mint egy háziorvos, vagy az ügyelet. Ha bajod van, nem számít semmi, csak az hogy megoldódjon végre! Ebben is szerencsém volt, bár én 400 kilométert autókázok csak hogy odaérjek, mégis szeretek hozzájuk menni! Kérdezni, látni és tapasztalni kell, én ezt tettem, ezért írom le! Örülök hogy akad végre egy BMW márkaszerviz, aki vallja és teszi, fontos az elégedett ügyfél neki! Próbáljátok ki!



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Magisz Kft.