Szerviz értékelések » Szerviz lista » Majercsikék

Közelebb is lenne, de oda megyek.



Majercsikék

Cím:
Budapest,
Telefon:
06203450059
Web:
-

Értékelés átlaga

4.85

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést Darazo 2013-02-09 17:16-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Jól felszerelt a műhely, több beállóval is rendelkezik. Hi-Fi-n és futómű beállításon kívül azt hiszem mindent rájuk lehet bízni, megcsinálják.


Hozzáállás

Teljesen korrektek. Szegeden vettem az autót, és előtte bevizsgáltattam a C-Mobilnál. Futómű problémáim voltak, és Szegeden teljesen más volt a diagnózis...a jobb oldali lengőkart meg sem említették! Itt, felemelés után megmutatták, mennyire kotyog az is. A lényeg, hogy mindkét lengőkar (Szegeden a kormányösszekötőt is mondták) kicserélése után azt hiszem megszűnt a gondom, de még igazából nem tudtam kipróbálni, azóta nem voltam hosszú úton, csak a városban. A komfort érzetem mindenképpen jobb, a kormány nem dadog, kellemesen fut a járgány.


Hozzáértés

Én úgy érzem, tudják mit csinálnak, egyelőre nem tudom megítélni. A tapasztalatukra bíztam magam, Ők mondták, hogy nagy valószínűséggel elég, ha csak a lengőkarokat cseréljük ki. Végig ott lehet lenni az autónál, és a lengők kivételekor láthattam, milyen szörnyű állapotban vannak. Közben 1-2 dologra felhívták a figyelmemet, hogy szintén orvosolni kéne! Pl. a hűtő...két felnim üt...a fenébe! :)


Ár

Nem tudok nyilatkozni, nincs viszonyítási alapom, de úgy érzem, hogy igyekeznek jó minőséget szolgáltatni, normális árakon.


Bejelentkezés

Egyszerű. Telefonon mindent meg lehet beszélni, és az úgy is van.



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.



Szerviz értékelések » Szerviz lista » Majercsikék