Futómű állításban profik



Tóth Zoltán Autójavító Kft. (BMW szervíz)

Cím:
Siófok, 70-es főút 109km (MOL kút mellett)
Telefon:
+36 (84) 310-465
Web:
http://www.cegkereso.com/show_ceg_8300.html

Értékelés átlaga

4.71

Készíts értékelést
Te is!


Mondd el véleményed,
és segíts másnak a döntésben.


Ezt az ertékelést bmw520ds 2013-02-13 14:35-kor készítette.

Fog még menni ide

Ajánlaná másoknak


Felszereltség

Jól felszerelt, de BMW-s szemmel vannak hiányosságok. Mivel kizárólag futómű állítással keresem fel Őket, ezért a többiről nem szeretnék mélyreható véleményt kifejteni, mert nem fedné a valósságot!


Hozzáállás

Többször jártunk ott futómű állítás miatt. BMW 520d E39 és E39 M5, valamint ma a feleségem Peugeot 206 futóműve miatt. Mindig Szalai Peti csinálta, aki velem szemben az első perctől kedves és vidám srác volt, amióta ismerem. Megmutat mindent, elmond minden hibát és ott lehet lenni végig.


Hozzáértés

Mindent tudott mindhárom alkalommal, sőt, olyat is észrevett az M5-ön, amit másutt, mások nem, ezáltal a futóműve tökéletes lett, sok előzetes kínlódást feledtetve. Ráadásul, drift versenyben is részt vesznek, tudás van a fejében!


Ár

Egyénileg lehet testre szabni. Természetesen, nem a dolgozókkal, hanem a tulajdonosokkal kell alkudozni! Abszolút korrekt áron dolgoztak nekem, sőt, mivel a Rözsó hátsó futóművét nem is lehet állítani, ehhez mérten csökkentett árat kaptam.


Bejelentkezés

Amennyiben felveszik a telefont, egyszerű a dolog. Ma nem vették fel, csak úgy beestem, kérdeztem és már vihettem is be a kocsit! Peti, az ebédidejét feláldozva csinálta a munkát, mondván, neki mindegy hogy mikor eszik!!!



Komment írása



Még nincsenek kommentek ehhez az értékeléshez.