Bero fórum hozzászólásai

Bero Elküldve: 2014-09-20 18:07 ASC hiba

YELLOW írta:
sve21 írta: Üdv!Egy olyan kérdésem van hogy nekem világít a kézifék,asc,abs lámpám és ilyenkor menet közben alacsony fordulaton rángat az autó mi lehet a hiba?Nem álladóan világitanak a lámpák csak néha kb egy hete kezdte azóta 3-4 villantak be majd elaludtak.Ha elviszem kiolvastatni és akkor nem világítanak a lámpák azt látja a gép hogy előtte villágítottak a lámpák?Kösz a segítséget.


ha éppen nem aktuális a hiba, akkor is eltárolta. valószínű ABS jeladó kezdi megadni magát. érdemes olvastatni, hogy látszódjon melyik.


Helló! Nekem is csinált ilyen a 320ci-m,nekem világított a kipörgésgátló-kézifékkar-dsc. Én nem tudok elindulni normálisan mert dadog a motor,vagy nem indul vagy nagy gáz és úgy megy,finoman sehogy sem. Nekem a hibatároló nem írt ki abs jeladót. Yellow,miből gondolod hogy ABS? Nekem is fenn áll a probléma és idegesítő! Nekem most folyamatosan ég a kipörgésgátló lámpám és a DSC gombra nem reagál semmit,ez mitől lehet? Köszi!

Bero Elküldve: 2014-09-18 16:06 Ülésfűtés - hibák - beszerelés - javítás

Tano írta:
Bero írta: Sziasztok! Találtam egy memóriás-elektromos fűthető ülést. Ki szeretném próbálni vásárlás előtt,viszont csak az enyémben tudom kipróbálni. Kérdésem: a memos ülésre csak pozitívot meg negatívot kell adni és működik is? Ugye nem vezérli semmi elektronika? ülésfűtésre ha simán adok 12V-ot úgy ki lehet próbálni hogy fűt-e? Nem érkezett meg még az új kapcsolósor,tehát csak direktbe 12V-al tudom csak kipróbálni. Köszönöm!


A táp-, és testvezetéken kívül még a K-Bus jelét is kapja a GM-től. De szerintem kipróbálni ki tudod ez utóbbi nélkül is, mert a többi összetevő mind az ülésen van rajta.
Az ülésfűtést is ki tudod így próbálni, de csak módjával mert így nem szabályoz a hőelem, és túlfűtheted a lapokat. De rövid ideig nem lesz baja amíg éppen csak melegszik egy kicsit.


Köszönöm!!!!

Bero Elküldve: 2014-09-17 16:16 Ülésfűtés - hibák - beszerelés - javítás

Sziasztok! Találtam egy memóriás-elektromos fűthető ülést. Ki szeretném próbálni vásárlás előtt,viszont csak az enyémben tudom kipróbálni. Kérdésem: a memos ülésre csak pozitívot meg negatívot kell adni és működik is? Ugye nem vezérli semmi elektronika? ülésfűtésre ha simán adok 12V-ot úgy ki lehet próbálni hogy fűt-e? Nem érkezett meg még az új kapcsolósor,tehát csak direktbe 12V-al tudom csak kipróbálni. Köszönöm!

Bero Elküldve: 2014-09-13 20:29 Motorháztető

YELLOW írta:
Bero írta: Igen,eladásnál lehetnek gondok,mert Magyarországon nem hinnék el hogy az ember költ az autóra Fénykép biztos lesz róla. Szotak Dávid is átalakította,nekem tetszik a végeredmény,sokat dob az autón a facelift!


én ezért vettem már eleve olyat


Na igen! Sajnos már nem tudok visszamenni az időbe,de most megtudom csinálni ezt az átalakítást

Bero Elküldve: 2014-09-13 16:53 Motorháztető

Igen,eladásnál lehetnek gondok,mert Magyarországon nem hinnék el hogy az ember költ az autóra Fénykép biztos lesz róla. Szotak Dávid is átalakította,nekem tetszik a végeredmény,sokat dob az autón a facelift!

Bero Elküldve: 2014-09-12 22:55 Motorháztető

Csak kíváncsiságból kérdeztem,én majd később egy teljes faceliftet csinálok az autó elején

Bero Elküldve: 2014-09-12 19:30 Motorháztető

Sziasztok! E46 sedan facelift motorháztető rámegy facelift előttire? Vagy sokat kell alakítgatni hozzá? Köszönöm!

Bero Elküldve: 2014-09-06 21:49 Centrálzár vezérlő, grundmodul

Bero Elküldve: 2014-09-06 17:03 Centrálzár vezérlő, grundmodul

Bero Elküldve: 2014-09-03 20:19 Segítség!!!

Bero írta: Sziasztok. Adott egy E46 320ci 2002-es m54b22-es motorú autó. Kicsi gázadásra nem reagál az autó. Vagy megindul nagyon vagy semmi,így finom el se lehet indulni. Hibakód nincs. Az elektromos gázpedált kicseréltem,de még most se az igazi. Mi lehet a baj? Folytószelepnél lehet valami baj,hogy a kicsi érzékeny gázpedál mozgásra nem reagál? Aki tud segítsen,mert nagyon zavaró probléma,dadogva és rangatva lehet vele elindulni. Gyújtótrafókat megnéztem és a gyertyák is okésak. Köszönöm!








Megnéztem a légszűrő csöveket,rendben vannak. Valakinek még ötlete,mi lehet a baj ?

Bero Elküldve: 2014-09-02 15:22 Centrálzár vezérlő, grundmodul

Puli írta:
Bero írta: Sziasztok! Nem működött a záram eddig,vettem a grund modulba új reléket amik a zárakat irányítják,de nem javult meg. kicseréltem a zárat és jó lett. Megmaradt nekem a két működő relém,akit érdekel kicsi pénzért megválok tőle!


Én grundmodult cseréltem és nem lett jó, szóval most jön a zár csere... de zárat még nem találtam! Te hol szerezted be?


Bontóból.

Bero Elküldve: 2014-09-01 21:26 Centrálzár vezérlő, grundmodul

kzste írta:
Bero írta: Sziasztok! Nem működött a záram eddig,vettem a grund modulba új reléket amik a zárakat irányítják,de nem javult meg. kicseréltem a zárat és jó lett. Megmaradt nekem a két működő relém,akit érdekel kicsi pénzért megválok tőle!


Szia! Lehet, hogy érdekel. Mennyire gondoltál?


írtam p.ü-t.

Bero Elküldve: 2014-09-01 20:10 Segítség!!!

Belze írta: a légszűrőnél a csöveket lesd meg, hát ha elvan repedve az egyik, és fars levegő jut a motorba


Megnézem,köszönöm!

Bero Elküldve: 2014-09-01 19:42 Centrálzár vezérlő, grundmodul

Sziasztok! Nem működött a záram eddig,vettem a grund modulba új reléket amik a zárakat irányítják,de nem javult meg. kicseréltem a zárat és jó lett. Megmaradt nekem a két működő relém,akit érdekel kicsi pénzért megválok tőle!

Bero Elküldve: 2014-09-01 19:41 Segítség!!!

Sziasztok. Adott egy E46 320ci 2002-es m54b22-es motorú autó. Kicsi gázadásra nem reagál az autó. Vagy megindul nagyon vagy semmi,így finom el se lehet indulni. Hibakód nincs. Az elektromos gázpedált kicseréltem,de még most se az igazi. Mi lehet a baj? Folytószelepnél lehet valami baj,hogy a kicsi érzékeny gázpedál mozgásra nem reagál? Aki tud segítsen,mert nagyon zavaró probléma,dadogva és rangatva lehet vele elindulni. Gyújtótrafókat megnéztem és a gyertyák is okésak. Köszönöm!